Daviidooff Opublikowano 14 Stycznia 2017 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Witam, zakładam w środę gaz do samochodu, w związku z tym mam pytanie. Gazownik zaoferował mi instalacje stag Go Fast za 2200 z wtryskami AC W02/03 albo barracudy za cenę 2350. Opłaca się wybrać te droższą wersje? Dodam, że autem chcę jeździć dwa lata, czyli na czas gwarancji instalacji gazowej, więc o trwałość i ewentualne usterki się nie martwię bo i tak zostaną usunięte w ramach gwarancji. Są jakieś inne zalety założenia tych barracud? Czy zdecydować się na wtryski STAGA, bo i tak nie będzie różnicy? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi, pozdrawiam Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
zaldar Opublikowano 14 Stycznia 2017 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Za 2500 masz staga qbox z wlewem przy korku benzyny .Mam taką z wtryskami ac w02 jazda bezproblemowa .Nie zakładaj go fasta ta instalacja jest za słaba na nasze alty no chyba że lubisz jak Ci szarpie na zimym,albo Pogadaj z kolegą Tomoskroba on miał taką i nie polecał
Daviidooff Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2017 No dobra, więc co mam powiedzieć gazownikowi? Jaki zestaw proponujesz z wtryskami AC W02? Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
zaldar Opublikowano 14 Stycznia 2017 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Ja mam troszkę lepszy standard staga sterownik qbox plus, gwarancja 5 lat,listwa w02,i reduktor r01,wlew przy korku benzyny u mnie wyszło 2700 ,kolega 2 miesiące temu zakładał i wziął qboxa basic i też nie narzeka zapłacił 2400 wlew w zderzaku.Powiem Ci na 2.5 roku z gazem zero problemów ostatnio po przeglądzie zaczął swirować ale okazało się że gazownik wysłał ucznia do ustawiania...
Daviidooff Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2017 Czyli qbox basic jest lepszy od go fast? Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
zaldar Opublikowano 14 Stycznia 2017 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Moim zdaniem lepsza ,najnowszy sterownik staga 5 lat gwarancji ,żadnych szarpań i innych jaj związanych z gazem
Daviidooff Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2017 A jaki reduktor wybrać? I co z tymi wtryskami, opłaca się inwestować w barracudy? Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
k232 Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 Dnia 14.01.2017 o 22:46, Daviidooff napisał: I co z tymi wtryskami, opłaca się inwestować w barracudy? Wpisz w allegro wtryskiwacze barracuda poczytaj sobie opis, wpisz sobie w następnej karcie wtryskiwacze ac w02/03 i tak samo poczytaj opis, niczym się to nie różni od barracud.
Falcone Opublikowano 3 Lutego 2017 Opublikowano 3 Lutego 2017 Na plus dla AC że są rozbieralne i w razie czego można je łatwo wyczyścić, za to barracudy ciszej pracują. Jednak przy dobrym wystrojeniu jedne i drugie spokojnie dadzą radę. Wybór należy do Ciebie.
Rekomendowane odpowiedzi