printpimp Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Jeszcze wracając do tematu czy były różne wersje jeżeli chodzi o przyciemnienie lamp tylnych? Czy jedynym słusznym wyborem dla sedana, kierownica po lewej stronie, wersja europejska, lampy LED, część wewnętrzna (zabudowa w klapę) strony lewej to 8W5945093C?
zimonsky Opublikowano Wtorek o 12:44 Opublikowano Wtorek o 12:44 Czołem! od niedawna jestem posiadaczem polifta z bieda-ledami (czyli podstawowymi). Coraz bardziej nęci mnie by je wymienić na fulle lub matrixy. Wątek cały przeczytałem - takich wyzwań tu chyba nikt nie miał (było przejście z ksenonów, z full-ledów, ale z bieda-lodów nie widziałem). Czy ktoś z Was miał do czynienia z takim upgradem. To tylko lampy, czy też BCM1 albo inne bajery?
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 06:53 Opublikowano wczoraj o 06:53 (edytowane) W A4 B9 przedlifcie upgrade z Xenon na LED wymagał wymiany BCM1. W polifcie, z tego co wiem, nie ma konieczności wymiany BCM1 przy upgrade z basic na full LED. Odpowiednie kodowanie i podłączenie. Wrzuć pełny auto-scan zobaczymy jakie sterowniki tam siedzą. Edytowane wczoraj o 06:54 przez Muskel1
zimonsky Opublikowano wczoraj o 19:13 Opublikowano wczoraj o 19:13 Dzięki za odpowiedź @Muskel1! Złapię kumpla z komputerem to wrzucę tu i pingnę!
Rekomendowane odpowiedzi