CHUDY_13 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 (edytowane) Witam na Forum już trochę jestem a wiec czas przedstawić swoją CZARNULE AUDI A4 B6 1.8T BEX QUATTRO 2003r W skrócie o aucie a wiec auto zakupione za pomocą kolegi z forum KRESEK(dziekówa po raz kolejny) A4 B6 szukałem jakieś 5/6 miesięcy trochę się najeździłem, naszukałem i trochę poszło kasy na paliwo ale wiadomo auta nie kupuje się z zdjęć a wiec trzeba jechać i oglądać... WYPOSAŻENIE -SKRZYNIA MANUAL 6 BIEGOWA(jak to w bex-ach występuje) -CLIMATRONIC DWUSTREFOWY -RADIO/NAVIGACJA RNS-D -NAGŁOŚNIENIE BOSSE -ZMIENIARKA CD(schowek) -FIS FULL KOLOR -TEMPOMAT -FOTELE PEŁNA SKÓRA + LĘDŹWIE ELEKTRYKA + WYSUWANY PODNÓŻEK + PODGRZEWANE(przód) -KIEROWNICA TRÓJRAMIENNA(skóra perforowana) -DŹWIGNIA HAMULCA RĘCZNEGO SKÓRA -GAŁKA ZMIANY BIEGÓW ALUMINIUM/SKÓRA -2 x PODŁOKIETNIK(przód podświetlany) TYŁ McDONALD -4 x ELEKTRYCZNE SZYBY -DOMYKANIE/OTWIERANIE SZYB Z KLUCZYKA -SZYBERDACH(elektryka) -PRZEDNIA SZYBA ANTYREFLEKSYJNA -LUSTERKA FOTOCHROMATYCZNE ELEKTRYKA + PODGRZEWANE -LUSTERKO WEWNĘTRZNE PRZYCIEMNIANE AUTOMATYCZNIE -ZAWIESZENIE 1BV(wróciłem do S-LINE bo auto stało na gwincie) -BI-XENON(środek czerń) + SPRYSKIWACZE REFLEKTORÓW -PAKIET OŚWIETLENIA WNĘTRZA -DEKORY SZCZOTKOWANE ALUMINIUM -S-LINE(wpis na wlepie w książce serwisowej E4J) -PAKIET OETTINGER(zderzaki przód/tył + progi) -WYDECH REMUS -FELGA 18" Możliwe że o czym zapomniałem jak się przypomni to uzupełnię listę CO BYŁO ZROBIONE -Czyszczenie smoka -Wymiana oleju i filtrów -Rozrząd -Czyszczenie przepustnicy + adaptacja(nie było żadnych objaw ale niech ma a co hehe) -Wymiana uszczelki pod deklem zaworów -Wymiana czujnika wysokiego ciśnienia od klimatyzacji + nabicie klimy/odgrzybienie itd. -Wymiana uszczelki pod anteną GPS(płetwa rekina) -Spawanie tłumika(wyskoczyła mała dziurka) -Wymiana świec(to pod LPG) -Komplet opon lato(audi przyjechało na zimówkach) -RNS-D---> J.Polski + emulator zmieniarki -LPG wpadło do BEX-a po długich namysłach i kilku godzinnej literaturze o LPG oraz z skontaktowaniem się z Gregor10(pozdrawiam) LPG włożone pod 250KM DO ZROBIENIA -Dodanie trochę koników(DP + Wirus) -Wymiana chłodnicy(powoli sypią sie blaszki) -Wymiana siatki w przednim zderzaku na plaster miodu -Wymiana oświetlenia wewnątrz na LED + tablica tył + postoje -Wymiana listw progowych na S-LINE A tak poza tym zobaczymy co do głowy przyjdzie i jak będzie z budżetem.....POZDRAWIAM Edytowane 19 Stycznia 2017 przez Łukasz Cieślak
Animal Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Bardzo ładna sztuka Wypas niczego sobie, rzadko spotykany pakiet stylistyczny, sporo zrobione a i plany niezłe... gratulacje
Indi Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Witaj, co tu robić...... auto koks, miałem też ten zapach co widzę na zdjęciu ale długotrwały to on nie był... skąd ze śląska jesteś?? byłeś we władysławowie w zeszłym roku przypadkiem?? pozdr
black4 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Witaj, Gratulacje auta, b. fajna konfiguracja + nietuzinkowy pakiet stylistyczny! PS. Przyciemnij sobie szybki boczne i tylne. Pozdrawiam!
CHUDY_13 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Dnia 20.01.2017 o 19:10, Indi napisał: Witaj, co tu robić...... auto koks, miałem też ten zapach co widzę na zdjęciu ale długotrwały to on nie był... skąd ze śląska jesteś?? byłeś we władysławowie w zeszłym roku przypadkiem?? pozdr Tak byłem w zeszłym roku w Władysławowie---------jestem z Powiatu Rybnickiego----------co do zapachu to racja mało trzyma zapach----------Pozdrawiam Dnia 20.01.2017 o 19:51, black4 napisał: Witaj, Gratulacje auta, b. fajna konfiguracja + nietuzinkowy pakiet stylistyczny! PS. Przyciemnij sobie szybki boczne i tylne. Pozdrawiam! Siema myślałem nad przyciemnianiem szyb ale narazie odchodzą na dalszy plan....... Pozdro Edytowane 25 Stycznia 2017 przez Łukasz Cieślak
Indi Opublikowano 21 Stycznia 2017 Opublikowano 21 Stycznia 2017 To Ciebie widziałem, pisaliśmy na fb w grupie audi
CHUDY_13 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2017 4 godziny temu, Indi napisał: To Ciebie widziałem, pisaliśmy na fb w grupie audi No fakt racja było tak jak piszesz.....
CHUDY_13 Opublikowano 27 Października 2017 Autor Opublikowano 27 Października 2017 Dawno mnie nie było a wiec parę fotek podczas grzebania przy czarnuli WYMIANA SIATKI W ZDERZAKU WPADŁ ISOFIX STRONA PRAWA/LEWA CZYSZCZENIE PAROWNIKA IZOPROPANOLEM + OZONOWANIE AWARYJNE OTWIERANIE MASKI ODPIĘŁA SIĘ LINKA MAŁE CZYSZCZENIE WYDECHU POZBYCIE SIĘ PIERDZENIA PODCZAS SŁUCHANIA MUZYKI NAPRAWA CZUJNIKÓW SAMO-POZIOMOWANIA WPADŁY LEDY PRZÓD + TYŁ+ ŚRODEK
Animal Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 Solidny UP - widać, ze sporo pracy włożone
Indi Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 Podoba mi się ten pakiet zewnętrzny, bardzo dobrze że dbasz o szczegóły tj ten pierdzacy bajer w bagaju który też kiedyś muszę ogarnąć
CHUDY_13 Opublikowano 30 Października 2017 Autor Opublikowano 30 Października 2017 No mi też leży ten pakiet..... taki całkiem inny niż ogólnie spotykane B6 nie mówiąc o zderzakach S_LINE bo też robią wrażenie!!! A przy aucie to zawsze sie dubie taka choroba że auto musi być na TIP-TOP ogólnie co umie to robie sam szkoda że budżet nie pozwala czasami na wiecej hehehe
Rekomendowane odpowiedzi