tomek899 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Witam. Jadąc i dodając gazu w szybie wstecznej widze troche białego dymu z wydechu, czy to jest normalne przy niskich temperaturach ?
zwiadowca85 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Jak na moje oko to są dwa wyjścia jeżeli śmierdzi olejem to przymarzła ci odma jeżeli nie ma zapachu to prawdopodobnie skropliło ci się trochę wody w układzie wydechowym i po wygrzaniu następuje odparowanie stad ten biały dym
wojtek_lbn Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Spaliny zawierają parę wodną, spaliny z LPG nawet dużo pary, więc siłą rzeczy jak jest zimno, to jest widoczna jako biały "dym"... Dopóki nie ubywa płynu chłodzącego, albo dym nie jest niebieski- nie ma się czym martwić.
tomek899 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2017 nie smierdzi olejem, lpg nie mam, patrzyłem teraz to w rurze wydechowej nie ma wody, rura jest czysciutka
jary1982 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) i od czego tak ? Edytowane 30 Stycznia 2017 przez jary1982
Rekomendowane odpowiedzi