przemas658 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Witam chciałem zmienić licznik na fisa ale jest z tym trochę roboty wiec zdecydowałem sie na licznik z dodatkowymi zegarami olej i woltomierz .Moja audi jest z 1998 roku licznik który chcę założyć jest z lifta1999roku pytanie czy bedzie to pasować bez rzeźby kostek ?
Fazii Opublikowano 22 Stycznia 2017 Opublikowano 22 Stycznia 2017 To zależy czy chcesz założyć zegary z cyfrowym czy analogowym zegarkiem. Jak z analogowym to dodajesz czerwoną kostkę bez rzeźbienia pozostałych. Jak z cyfrowym to dodajesz szarą kostkę i przekladasz piny między zieloną i niebieską.
marcin_franz Opublikowano 22 Stycznia 2017 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Będzie pasować. Ładowanie będzie działać odrazu, a co do oleju to chyba będzie trzeba dołożyć przewód od czujnika do licznika, o ile masz u siebie czujnik.
przemas658 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2017 (edytowane) Chce zalozyc jak na foto z analogowym zegarkiem bo mam do takiego dostep za pare groszy .Podstawke z czujnikeim juz mam zalozona wiec zostanie poprowadzic kabel od czujnika i wpiac sie do czarnej kostki z tego co czytalem Dzieki panowie zaczynam wiec dzialac w tym temacie !! Edytowane 23 Stycznia 2017 przez przemas658
Rekomendowane odpowiedzi