Opublikowano 14 Grudnia 20178 l Autor 6 godzin temu, ziomek435 napisał: czekam na lato na polerke mojego auta może znajdziesz chwilę : D Pewnie Nie ma sprawy
Opublikowano 12 Stycznia 20188 l Autor Pakiet ZIMA - Felgi z audi A5 - 17" 8J ET 25 - plus opony Premium NOKIAN WR D3 - 225/45 R17
Opublikowano 14 Stycznia 20188 l Autor 9 godzin temu, Czaki89 napisał: Zimówka paradna Autko coraz lepiej się prezentuje Dzieki staram sie
Opublikowano 29 Stycznia 20188 l Autor 57 minut temu, kamil-vag napisał: Nie miał łatwo Spoko ujęcia Jakoś dał rade :-D Dzięki
Opublikowano 30 Stycznia 20188 l Autor 15 godzin temu, dekiel 13 napisał: Foty klawe ale lakier sztos. Graty Kamilu. Lakier po delikatnej polerce :-) Na wiosne jak mi sie uda to bedzie korekta 100% :-) Graty juz sie szykuja:-) w lutym grill s4, listwy drzwi s4, dokladka na 2 kominy od b7 oraz kierownica do obszycia w skore pikowana z czerwona nicia :-) A potem kase zbieram na zderzak przod sline :-) A na wiosne montaz zawieszenie AP Sportfahrwerke kit 40/30
Opublikowano 30 Stycznia 20188 l Zadbane auto w czarnym lakierze? Nic tylko podziwiać i cykać fotki. Graty z podejścia do auta. Plany na wiosnę ambitne. Tylko, żeby funduszy nie zabrakło. Ps. Pierwsza lub czwarta fota do kalendarza. Obowiązkowo Edytowane 30 Stycznia 20188 l przez Damjan
Opublikowano 30 Stycznia 20188 l Autor 26 minut temu, Damjan napisał: Zadbane auto w czarnym lakierze? Nic tylko podziwiać i cykać fotki. Graty z podejścia do auta. Plany na wiosnę ambitne. Tylko, żeby funduszy nie zabrakło. Ps. Pierwsza lub czwarta fota do kalendarza. Obowiązkowo Dzieki serdeczne mam nadzieje ze funduszy starczy :-) Juz zgłosiłem pierwsza fotke do kalendarza na styczen wiec licze na Wasze głosy :-)
Opublikowano 1 Lutego 20188 l Autor 52 minuty temu, zetika napisał: Fajne foty, autko prezentuje się mega w tej zimowej scenerii Dzieki
Opublikowano 13 Lutego 20188 l Autor Wpadły kolejne graty Wszystko ORI Grill S4 - ramka czarna - środek grafit Listy S4 - kolor tzw. Nielakierowane Dokładka na 2 kominy z B7
Opublikowano 13 Lutego 20188 l Kamilem, widzę że pięknie wszystko posuwa się do przodu elegancko. Zawias obowiązkowo! Od kiedy ja to słyszę? Wysłane z mojego ASUS_X008D przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 13 Lutego 20188 l Autor 5 godzin temu, Czaki89 napisał: To niby jutro bd montowac? Tak :-) Listwy i gril :-) dokladke musze podocinac i opalarka uformowac :-)
Opublikowano 13 Lutego 20188 l Autor 1 godzinę temu, sgn1808 napisał: Kamilem, widzę że pięknie wszystko posuwa się do przodu elegancko. Zawias obowiązkowo! Od kiedy ja to słyszę? Wysłane z mojego ASUS_X008D przy użyciu Tapatalka Dzieki :-) hehe o zawiasie juz dlugo slyszysz ale nie chcialem montowac bo jeszcze wahacze byly dobre :-) a teraz na wiosne pojdzie komplet i zawias i wahacze :-) Jutro po montażu gratow wrzuce fotki :-)