pawelwor Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Jak w temacie. Jadąc po nierównej drodze wewnętrzna klamka otwierania drzwi jargota mi strasznie i mam nadzieję, że naciągnięcie jej w jakiś sposób pomoże. rozbierałem już boczek, ale nie mam pojęcia jak to naciągnąć...
pablo_9 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 U mnie pomogło poprawienie białego plastiku (on naciąga linkę), który znajduje się przy końcu linki gdzie jest zamocowana do klamki, wystarcztyło, że dobrze umieściłem ten biały plastkim na mocowaniu na drzwiach i jest OK. Sprawdz też może sprężynka Ci się wyrobiła przy klamce...
pawelwor Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2009 jaka sprężyna? gdzie jej powinienem szukać, bo nie zauważyłem...
pablo_9 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Poczytaj w tym wątku http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_luzna_klamka_wewnetrzna-t669.0.html;msg9287#msg9287
loco87 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 jak jest za luzno to zawsze mozna ja skrócić i zamocować ten haczyk. No problem
Rekomendowane odpowiedzi