Audicowy Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Witam , przymierzam się do wymiany rozrządu komplet plus pasek wieloklinowy komplet , z jakich firm polecacie , oraz jakie tarcze i klocki komplet.? silnik 2.0 tdi CAHA 170 km Edytowane 28 Stycznia 2017 przez Audicowy
krystian.gawin Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Ja mam zalozony caly komplet INA .taki jak na pierwszy montaż ponad 250tys wytrzymal oryginalny ale rolki juz mialy lekki luz. Koszt w intercars 540zl z pompa wody .tercze i klocki ate albo trw.pasek wieloklinowy mam Continentala ale inne znane marki też będą dobreWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Musashi Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 dobre są zestawy INA, Contitech, Hepu, Najllepiej rolki i napinacz INA, pasek Conti, pompa Hepu. Ale nie ma się co spinać, każdy z tych da radę, tymbardziej, że nie ma obciążeń takich w jak w silnikach z pompowtryskami. Na forum można zamówić oryginalne zestawy w bdb. cenach.
Audicowy Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2017 3 godziny temu, krystian.gawin napisał: Ja mam zalozony caly komplet INA .taki jak na pierwszy montaż ponad 250tys wytrzymal oryginalny ale rolki juz mialy lekki luz. Koszt w intercars 540zl z pompa wody .tercze i klocki ate albo trw.pasek wieloklinowy mam Continentala ale inne znane marki też będą dobre Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka na rozrządzie zrobiłeś 250 k km ? można tyle?
krystian.gawin Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Widocznie mozna .byla data na rolkach,sam patrzalem z niedowierzaniem Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Audicowy Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2017 U kogo mogę kupić rozrząd na forum ?
Rekomendowane odpowiedzi