gecons Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2018 9 godzin temu, Marcinx52 napisał: Fajna furka Powodzenia w dalszym modzeniu. Dzieki dzieki na spocik tez pomalu zawitam
pezet202 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Niezle modzisz :-) Powodzenia i kasy na graty :-)
gecons Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2018 2 godziny temu, pezet202 napisał: Niezle modzisz :-) Powodzenia i kasy na graty :-) Dzieki przyda sie
gecons Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2018 pakiet skóra z alcantarą na pokładzie
gecons Opublikowano 1 Lutego 2018 Autor Opublikowano 1 Lutego 2018 24 minuty temu, wielik napisał: Fajnie działasz, ciekawy temat. Dzięki
dekiel 13 Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 Działasz widzę ostro., Ja również,. siodła uprane wyglądają jak nowe, dzięki jeszcze raz. Cały pokój gratów czeka montaż . Silniczek też z tyłu wymieniłem. Teraz zabawa z dekorami a w przyszłym tygodniu pełen przegląd i wymiana wszystkiego co mi się nie spodoba..
gecons Opublikowano 1 Lutego 2018 Autor Opublikowano 1 Lutego 2018 59 minut temu, dekiel 13 napisał: Działasz widzę ostro., Ja również,. siodła uprane wyglądają jak nowe, dzięki jeszcze raz. Cały pokój gratów czeka montaż . Silniczek też z tyłu wymieniłem. Teraz zabawa z dekorami a w przyszłym tygodniu pełen przegląd i wymiana wszystkiego co mi się nie spodoba.. fajnie ze zadowolony z zakupu działaj działaj masz budżet ładnie furkę wyszykujesz ;P
gecons Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Opublikowano 6 Lutego 2018 (edytowane) kolejny mały modzik na rozpoczęcie tygodnia wymiana silniczka, uszczelki jak i ramienia na q5 Edytowane 6 Lutego 2018 przez gecons
Bartek1329 Opublikowano 7 Lutego 2018 Opublikowano 7 Lutego 2018 Szkoda że mi nikt nie powiedział że taki ściągacz jest potrzebny ? kupiłem ściągacz jak już mechanizm był w kilku kawałkach ? człowiek się uczy na błędach. Masz jakiś numer tej wycieraczki? Ja wymieniłem na nową od b6 i tak sobie to zbiera.
gecons Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Opublikowano 7 Lutego 2018 5 godzin temu, Bartek1329 napisał: Szkoda że mi nikt nie powiedział że taki ściągacz jest potrzebny ? kupiłem ściągacz jak już mechanizm był w kilku kawałkach ? człowiek się uczy na błędach. Masz jakiś numer tej wycieraczki? Ja wymieniłem na nową od b6 i tak sobie to zbiera. kup ten ściągacz na allegro kosztuje grosze a nie raz się Tobie przyda;P co do ramienia wycieraczki kupiłem używkę na allegro valeo jest tego pełno lepiej dać więcej ale markowe nawet używkę niż chinola nówkę aukcje z ramionami https://allegro.pl/kategoria/wycieraczki-i-spryskiwacze-ramiona-wycieraczek-254184?string=audi q5&stan=używane&order=m&bmatch=ss-base-relevance-floki-5-nga-hcp-aut-1-5-1003 1
gecons Opublikowano 24 Lutego 2018 Autor Opublikowano 24 Lutego 2018 kolejne mody pakiet światło, elektryczne szyby tył (przy pomocy elmo814), zamontowanie oklejonych dekorów oraz zamontowanie oświetlenia nóg tył (tu zapomniałem zrobić foto niebawem dodam )
gecons Opublikowano 24 Lutego 2018 Autor Opublikowano 24 Lutego 2018 + malowanie tunelu oraz przeciągnięcie wiązki od sub do głośników w tylnych drzwiach az po samo radio
kamil-vag Opublikowano 24 Lutego 2018 Opublikowano 24 Lutego 2018 Czym tunel malowałeś ? Zdarłeś najpierw gumową powłokę ?
gecons Opublikowano 24 Lutego 2018 Autor Opublikowano 24 Lutego 2018 32 minuty temu, kamil-vag napisał: Czym tunel malowałeś ? Zdarłeś najpierw gumową powłokę ? tak zdzierałem warstwę gumy wrzątkiem druciakiem i gąbką do naczyń zmatowione było i kilka warstw bola tego z aukcji http://allegro.pl/boll-lakier-do-zderzakow-plastikowych-spray-czarny-i7181244170.html
marky2552 Opublikowano 24 Lutego 2018 Opublikowano 24 Lutego 2018 ode mnie dopowiem że dołożył bym mocniejsze diody do podświtlenia klamet bo ori są ledwo widoczne ja taki zabieg przeprowadzałem u siebie wszystko jest w moim temacie jak byś chciał zobaczyć jak świeciło a jak świeci teraz nice work
kamil-vag Opublikowano 24 Lutego 2018 Opublikowano 24 Lutego 2018 Dzięki za info też w cieplejsze dni się chyba w to pobawię, a jak nie wyjdzie to kupi się z B7 [emoji14] a sam czarny plastik nie wyglądał dobrze po zdarciu gumy ?
gecons Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Opublikowano 25 Lutego 2018 9 godzin temu, kamil-vag napisał: Dzięki za info też w cieplejsze dni się chyba w to pobawię, a jak nie wyjdzie to kupi się z B7 a sam czarny plastik nie wyglądał dobrze po zdarciu gumy ? Brak polysku mocno sie odroznial lepiej wyglada pomalowany
gecons Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Opublikowano 25 Lutego 2018 9 godzin temu, marky2552 napisał: ode mnie dopowiem że dołożył bym mocniejsze diody do podświtlenia klamet bo ori są ledwo widoczne ja taki zabieg przeprowadzałem u siebie wszystko jest w moim temacie jak byś chciał zobaczyć jak świeciło a jak świeci teraz nice work Dasz linka? Zobacze moze i ja zmienie
marky2552 Opublikowano 25 Lutego 2018 Opublikowano 25 Lutego 2018 a więc tak tak świeci ori dioda : a tak świeci dioda którą zamontowałem : i link do aukcji na allegro : http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6925142654 i moje pytanko tego bolla do malowania brałeś kolor czarny tak ?
Rekomendowane odpowiedzi