Bobasan Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Witam. Kupiłem A4 z fabrycznie zamontowanym webasto ( opcja tylko z dogrzewaniem silnika ). Z tego co zauważyłam, startuje ono automatycznie po uruchomieniu silnika. Pytanie czy uruchamia się w ścisłym zakresie temperatury, czy można ten zakres przestawic, jeśli tak to jak to zrobic? Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki. Pozdrawiam.
ykk Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Grzeje jak jest od -5 do 5 stopni i dziala az silnik nie osiagnie 75 stopni..
malik Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 I niestety dymi przy tym jak skurw*syn :gwizdanie:
malik Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Może nie działa Ma wyprowadzoną rurę wydechową w osłonie silnika przy lewym przednim kole. Tamtędy dymi. Przynajmniej mi dymiło w starej B6.
ykk Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 U mnie dymi tak, ze az niektorzy pytaja czy silnik mi sie nie pali..
malik Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 U mnie dymi tak, ze az niektorzy pytaja czy silnik mi sie nie pali.. Czyli działa :>
marasso Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 U mnie dymi tak, ze az niektorzy pytaja czy silnik mi sie nie pali.. jest duza szansa na to, ze taki objaw (ale nie musi to akurat byc przyczyna) oznacza zla jakosc paliwa... i lepiej niech kolega nie pyta skad to wiem przyjmijmy ze wiem
ykk Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 To normalne ze diesel dymi.. Co do paliwa to jestem pewny..
marasso Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 ze dymi diesel to tak - ale ja mialem na mysli dymienie webasta a nie tdi
Rekomendowane odpowiedzi