lukasz9501 Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 Witam ,zastanawiam się nad kupnem blokad rozrządu do a4 b6 1.9tdi awx .Jaki zestaw zakupić do tego oraz klucz do napinania napinacza rozrządu ? Drugie pytanie odnośnie sprzęgła ,mam zamiar wymienić kompletny nowy dwumas do awx . Pytanie luka czy sahsa ?
Musashi Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 nie wiem jaki masz wybór blokad, pytaj w sklepie jakie kupują mechanicy. a dwumas, co za różnica jeden i drugi będzie dobry, byle oryginał
lukasz9501 Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Opublikowano 14 Lutego 2017 chodzi mi o to czy kupic ten pojedynczy zestaw blokad co na aledrogo jest po 30zł najpopularniejszy i taki mi starczy do wymiany rozrządu ?
Tomeczek1403 Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 http://allegro.pl/blokada-rozrzadu-vw-audi-seat-skoda-1-9-2-0-tdi-i5456280801.html Ja kupowałem ten zestaw oraz klucz do rolki napinacze u tego sprzedawcy, jak na swoje potrzeby jest wystarczający.
Musashi Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 4 godziny temu, lukasz9501 napisał: chodzi mi o to czy kupic ten pojedynczy zestaw blokad co na aledrogo jest po 30zł najpopularniejszy i taki mi starczy do wymiany rozrządu ? Zależy czy ma być jednorazówka, czy na więcej okazji. Nie wiem jak z precyzją wykonania. nie pomacasz, nie pomierzysz nie będziesz wiedział.
Rekomendowane odpowiedzi