sitar Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Opublikowano 1 Marca 2017 (edytowane) Korekty przed logami z błędem na vagu -0,2% 24,2% Po logach i skasowaniu błędów 3% 0.8% przed logami jazda na LPG, Przed robieniem logów skasowałem błędy i tak jak ostatnio 15s na PB i 15 s na LPG http://vaglog.pl/log-002_033_C0KMGg.html Panowie jeśli przepływka zaniża to najpierw ją wymienić i udać się do dobrego gazownika czy to zaniżanie nie jest duże i nie wymieniać przepływomierza i udać się do gazownika?z góry dziękuję za pomoc Edytowane 1 Marca 2017 przez sitar
Łukasz13 Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Nie musisz od razu wymieniać przepływki, jesli trafisz na ogarnietego gazownika który wyrególuje Ci to na korekty z vaga będzie jeżdzić bez błędów.
sitar Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Opublikowano 14 Marca 2017 (edytowane) Wymieniłem przepływkę- wartości dochodzą do 133mg, byłem na regulacji w energy gaz polska-ustawił pod korekty, i na tą chwilę nie wyskakują żadne błędy. Korekty -0.2 10,9 . Dziękuję wszystkim za pomoc Edytowane 14 Marca 2017 przez sitar
Rekomendowane odpowiedzi