Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Dziwnie świecą tylne światła (sedan)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

od 2 tygodni posiadam a4 2003 sedan i zauważyłem że tylnie światła mi dziwnie świecą. Czy może ktoś mi napisać ewentualnie wkleić zdjęcie z włączonymi tylnymi światłami i drugie z światłami i wciśniętym hamulcem?

z góry dzięki!

Opublikowano

Co to znaczy dziwnie swieca???MOze masz zarowki o rozniej mocy wsadzone?Albo poprostu juz sie wypalily i slabiej swieca.Nie pojawia sie zaden komunikat na fisie?

Opublikowano

Jak dziwnie Ci świeca ? :co:

Opublikowano

Moze najpierw to Ty daj fotki :decayed:

Opublikowano

Jak autko świeżo po zakupie to od razu powymieniaj żarówki na nowe coby mieć spokój jakiś czas i nie wymieniać pojedynczo co chwila.

Dobrze, że nikt nie napisał żebyś podpiął VAGa :polew:

Opublikowano

spaliła ci się lewa zewnętrzna, do pozycyjnych są po dwie na każdą stronę

o to chodzi ze lewa zewnetrzna swieci gdy wciskam stop. rozebrałem lampe i po lewej stronie lewa zewnetrzna we wkladzie jest na zarowke z jednym drucikiem:P wiec juz wiem ze ten wklad jest do wymiany a z prawej wymiana zarowek nic nie pomogla;/ wiec chyba odrazu kupie 2 wklady i zmienie

dzieki za pomoc

Opublikowano

A ja mam takie pytanko dla znawcow! U mnie postojowki swieca identycznie jak u kolegi oZiX i tez w jednym wkladzie niemam miejsca zeby wsadzic zarowke dwuwłuknową, malo tego ostatnio zaczalem obserwowac inne A4 (B6) i w 90% samochodow postojowki swieca tak jak u nas czyli z kazdej ze stron inaczej. Czy moze w niektorych modelach tak poprostu bylo czy to moze jakies niedociagniecie czy tak poprostu ma byc??

Opublikowano

ja większość jakich widzę to maja zapalone te zewnętrzne i te w środku kwadratowe a przy hamowaniu robią się mocniejsze.

Opublikowano

posprawdzaj dobrze żarówki, może któraś odmówiła posłuszeństwa