Michuck Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Więcej: http://www.tvn24.pl/-1,1579978,0,1,niecodzienne-parkowanie-przy-murku,wiadomosc.html
Gość xxxxx Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 chyba miał turbo w tym matizie i chcial przydriftować troche i odleciał :D:D
kamilo Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Chyba chciał przeskoczyć barierki zjezdzajac z tych schodów, ale mu nie wyszło
Michas Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 matizy mają to do siebie że lubią się przewracać, wywracać itp... kiedyś widziałem takiego matiza leżącego na boku na prostej drodze za światłami... nie wiem skąd , dlaczego...ale jak widze to zdjęcie to wiem że "ten typ tak ma"
wustyle Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 matiz, nastepca tico, tak samo jak jego poprzednik ma srodek ciezkosci poza bryla auta (dokladnie powyzej) - masz odpowiedz
OLO_GDA Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 matiz, nastepca tico, tak samo jak jego poprzednik ma srodek ciezkosci poza bryla auta (dokladnie powyzej) - masz odpowiedz :polew: tego jeszcze nie grali
wustyle Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 matiz, nastepca tico, tak samo jak jego poprzednik ma srodek ciezkosci poza bryla auta (dokladnie powyzej) - masz odpowiedz :polew: tego jeszcze nie grali serio tez nie wierzylem
krzyniek Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 normalnie nie do wiary nie to na TVN... turbo "nie do wiary" chyba jest/było na tvn zwykłym odnośnie auta to wszystko da się zrobić, kiedyś widziałem volvo na łazienkowskiej bokiem na chodniku między barierami leżał
OLO_GDA Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 matiz, nastepca tico, tak samo jak jego poprzednik ma srodek ciezkosci poza bryla auta (dokladnie powyzej) - masz odpowiedz :polew: tego jeszcze nie grali serio tez nie wierzylem jak bys sie uczyl troszke na fizyce to dalej bys nie wierzył. :D:D
wustyle Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 wiem, ze to przeczy prawom fizyki koreanska mysl techniczna widac rzadzi sie swoimi a na fizyce nigdy nie uwazalem
Rekomendowane odpowiedzi