srebny87 Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 a byłem byłem :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 a byłem byłem :biggrin: Szkoda ze Cie nie bylo to bys zamienili slowko :twisted: Moze za tydz. bedziesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srebny87 Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 nie wiem.ciezko sprzedać autko na gieldzie za ta kaske :confused: ale jeszcze sie zobaczy :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jay_zzA4 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 SLIIICZNA !!! Wlasnie do takiego wygladu doprowadze swoja. Nic dodac nic ujac, bez zbednych pier**l, i wiesniackiego tuningu. POPROSTU CUDO !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Auko pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaster99 Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 ładny, ale sczerze mowiac to nigdy mi sie nie widzial ten niebieski srodek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 ładniutka, ładny lifting... zmiany bardzo korzystne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dino Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 NoNo bardzo ładnie sie prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pelex Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Niewiem czy już sprzedałeś ale wygląda super zewnętrznie bez zarzutu a w środku to ten kolor tapicerki no ale to już moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srebny87 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 jeszcze ją mam :> a do tego granatowego idzie sie przyzwyczaic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 nie jestem fanem niebieskiego/granatowego wnetrza ale sam takie mialem w celice i zgadzam sie ze .... idzie sie przyzwyczaic ps. z czasem ten niebieski nawet mi sie zaczal podobac chociaz pewnie gdybym go nie mial sam to nadal by mnie odstraszal + za felgi - sa konkret - respekcik :drool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Fajna furka :th: Zmiany jej dobrze zrobiły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeM Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 jaki % przepuszczalnosci ma ta folia ? tyl najprawdopodobniej 20%, a przod ? 50 czy 35% ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srebny87 Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 jaki % przepuszczalnosci ma ta folia ? tyl najprawdopodobniej 20%, a przod ? 50 czy 35% ? przod 50 a tył 35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motor Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi