f16mysliwiec Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2009 A dlaczego nie?? wlasnie trzeba tak zrobic zeby otwrcie kturychkolwiek drzwi wlaczalo lampki!!!! Inaczej chyba nie da rady przeciez jak otwierasz np dzwi kierowcy to zapalaja sie równiez tylne lampki a nawet lampka w bagazniku...a nie tylko ta przednia w podsufitce widze ze nie zakumaliscie, zgadza sie wlacza oswietlenie srodka, ale bez sensu jest by zapalalo sie oswietlenie drzwiowe w pozostalych zamknietych drzwiach. Otwarcie jednych drzwi zapala oswietlenie srodka ale tylko oswietlenie konkretnych otwartych drzwi. Treba sie wpiac w kazda krancowke z osobna i ja u siebie tak zrobie. A podswietlenei nog kierowcy i pasazera podepne pod oswietlenie wnetrza, chociaz zmoze lepiej by sie zapalalo z otwarciem drzwi kierowcy lub pasazera? :mysli: A zdobyles aryginalne lampki do podswietlania nog ? bo ja mam miejsca na nie nawet A wogule jak wygladaje oryginalne lampki am ktos zdjecia??
mrogal Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 A zdobyles aryginalne lampki do podswietlania nog ? bo ja mam miejsca na nie nawet A wogule jak wygladaje oryginalne lampki am ktos zdjecia?? nie mam oryginalnych lampek podswietlania nog, nie wiem czy mam na nie miejsce, chyba nie, nie wiem nawet jak one wygladaja, ale cos sie doreza i zamontuje to nie problem
f16mysliwiec Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2009 oświetlenie na nogi Ja cie sune identyczna jak ta w drzwi tylko biala bede szukal i instaluje bo fajna jazda hehehe
przemciotorun Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 f16mysliwiec podpioles lampki w dzwiach? ja chce je podpiac tak: tyl: + z lampki tylnej ze slupka a - z krancowki (jak zdejmiesz boczek oparcia to masz ladne dojscie do krancowki ikabelek od tylnej lampki tez powinien tam isc) przod + z przedniej lampki (kabel zasówa lewym slupkiem przy szybie znalesc go przy nogach kierowcy i tam sie wpiac) - z krancowki (ktora jest chyba w zamki poszukam w kablach co ida do zamka) co otym myslicie da rade to zrobic w taki sposób?
f16mysliwiec Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2009 f16mysliwiec podpioles lampki w dzwiach? ja chce je podpiac tak: tyl: + z lampki tylnej ze slupka a - z krancowki (jak zdejmiesz boczek oparcia to masz ladne dojscie do krancowki ikabelek od tylnej lampki tez powinien tam isc) przod + z przedniej lampki (kabel zasówa lewym slupkiem przy szybie znalesc go przy nogach kierowcy i tam sie wpiac) - z krancowki (ktora jest chyba w zamki poszukam w kablach co ida do zamka) co otym myslicie da rade to zrobic w taki sposób? narazie tylko wpakowalem ja w drzwi tylnie, i wyciagnolem przewody, reszte zrobie jaks amochodzik wruci od rogala ;p
kleeju Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 wpial sie moze juz ktos z tymi lampkami bo dorwalem ori za kabelkami:) chce je montowac w weekend??? gdzie sie wpiac??
przemciotorun Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 jezeli chodzi o podswietlenie nog to masz tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_montaz_podswietlenia_nog_po_otwarciu_drzwi-t64122.15.html, ja wpiolem sie tak jak opisalem tak jak w ori ale sa tam i inne sposoby
Rekomendowane odpowiedzi