Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Co powiecie na te lampki (sedan, tył) ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To są oczywiście zamienniki. Ma ktoś takie lub miał? Bo nie wiem czy warto je kupować ?[br]Dopisany: 05 Styczeń 2009, 22:42_________________________________________________http://moto.allegro.pl/item512737002_nowe_tylne_lampy_audi_a4_98_00.html

Opublikowano

W podobnej cene to chyba ori mozna dostac...

Opublikowano

Lampy spoko te mi się podobają w B5 ale mogłeś się podpiąć do tematu o lampach np. http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_nowe_ledy_do_tylu-t51968.15.html jak każdy będzie otwierał wątki z wszystkimi lampami allegro :cool1: to będzie jedno wielkie forum o lampach tył :gwizdanie:

Opublikowano

Tamto jest o LEDach...

Co do lamp, to nie widzę opisu jakiej są firmy, a to kluczowa sprawa.

Sam założyłem sobie 2 lata temu DEPO (1szt.) i jestem bardzo zadowolony, cena (po I lifcie) coś około 130zł.

Opublikowano

Tamto jest o LEDach...

Co do lamp, to nie widzę opisu jakiej są firmy, a to kluczowa sprawa.

Sam założyłem sobie 2 lata temu DEPO (1szt.) i jestem bardzo zadowolony, cena (po I lifcie) coś około 130zł.

A mi chodzi o podpiecie się do tematu :naughty:

Opublikowano

Dowiedz się co to za firma i jak dobra to bierz. A jak jakiś krzak to poszukaj ori :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Dzięnks koledzy:) a no faktycznie mogłem sie podpiąć Sorki :wallbash:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2009, 18:51_________________________________________________A jakie firmy są dobre tych tylnych lampek no i przednich oprócz Valeo??? Wiecie może? słyszałem że lampy przednie depo są w miare ale o tylnych nie słyszałem :no:

Opublikowano

Ja mam tylnie Depo i jestem zadowolony :wink4: Co do firm to FK, Depo, In Pro robią dobre jakościowo lampy :good:

Opublikowano

było już o nich w poprzednich dyskusjach, poszukaj :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Nom ładne te lampki, podobaja mi sie myślałem nad nimi ale wole jakoś te po dugim lifcie

:) [br]Dopisany: 06 Styczeń 2009, 22:12_________________________________________________Panowie a jakie przednie lampki polecacie? jak macie coś ciekawego to prosił bym linki:)

Opublikowano

kyluck lampki dają radę :good: tylko zależy jak z jakością

Opublikowano

kyluck lampki dają radę :good: tylko zależy jak z jakością

Jakość jest dobra, mam u siebie i jestem zadowolony :good:

Opublikowano

to ja moze podepne sie pod temat jak mozna ..;)

a co sadzicie o takich tylnych lampkach ?? http://www.moto.allegro.pl/item515719033_audi_a4_b5_95_00_lampy_tylne_crystal_red_white.html

mnie osobiście się nie podobają (nie wiem dlaczego ale kojarzą mi się z światłami karetkowymi :decayed:), ale są gusta i guściki , ja się zaraziłem ledkami

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=370110985169#ebayphotohosting

Opublikowano
  • Autor
:naughty: hmmm... czhyba też sie zaraziłem:) nie widziałem jeszcze takich :good: ale podobają mi sie:)
Opublikowano

:naughty: hmmm... czhyba też sie zaraziłem:) nie widziałem jeszcze takich :good: ale podobają mi sie:)

Nie widziałeś bo na allegro ich nie ma.

Opublikowano
  • Autor

a to czasem n ie te same:) ale ładne ładne:) :naughty:

Opublikowano

Fakt.Lampki konkretne ale cena też :gwizdanie: