BartekS4 Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Witam Czy jest ktoś kto miał podobny przypadek do mojego? Mam S4 B6 Tiptronic Podczas jazdy gdy odpuszcze gaz powyzej okolo 60 km/h słychać wycie jakby z tylnego mostu. Patrzac na ceny to wydaje mi sie ze nie powinno sie to zbytnio psuć. Czy mozliwe ze wycie przenosi sie z przodu na tył i bedzie to raczej skrzynia (olej w skrzyni OK) Dzieki za podpowiedź
sQbaniutki Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 36 minut temu, BartekS4 napisał: Patrzac na ceny to wydaje mi sie ze nie powinno sie to zbytnio psuć. Co ma do tego cena ? 36 minut temu, BartekS4 napisał: Czy mozliwe ze wycie przenosi sie z przodu na tył i bedzie to raczej skrzynia (olej w skrzyni OK) A olej w moście sprawdziłeś ?
BartekS4 Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Opublikowano 3 Marca 2017 Olej był, wlałem nowy - nie pomogło ;/ Zalecany 75 w 90 jak by ktos szukał
powertrain Opublikowano 4 Lutego 2020 Opublikowano 4 Lutego 2020 Mam to samo. Wyje coś piszczy jakby łożysko ale w kołach wymieniłem wszytskie 4 ,oleje dyfer, torsen, przedni dyfer, na nowy i nic nie pomogło. Problem mam właśnie w zimę jak jest poniżej 10 st jak auto postoi np po nocy kilka godzin wtedy wyje piszczy . Po przejechaniu kilku km przestaje i dopóki ciepły problemu nie ma
Rekomendowane odpowiedzi