Bknz Opublikowano 4 Marca 2017 Opublikowano 4 Marca 2017 Witam, mam problem z którym nie wiem jak sobie poradzić. Autko stało 3 miesiące z odlaczonym akumulatorem. Czyścilem układ domy z wymianą grzyba i zielonego zaworku. Do tego czyszczenie pokrywy zaworów nowa uszczelka i świece. Po składane wszystko auto opalone i pojawił się komunikat na Fis coolant i ikonka od temperatury Piszczy kilka razy jakiś Piszczek w zegarach i informacja cały cas na Fis. Checkengine się nie pojawia. Podpiolem komputer sprawdziłem w miejscu engine 01 błędów brak w instruments 17 błędów brak. Sprawdzilem logi w 007 i 003 i w instruments pokazuje prawidłowo temp. natomiast w ligach w engine i nie pokazuje nic Co to jest co auto chce mi powiedzieć o czym nie wiem Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Bknz Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) to to ja też wiem ale co dokładnie o co mu chodzi Zawartość dodana 0 minutes later w 007 zacytuję poprawnie temperatury czas w 003 nie zapisuje nic. Zawartość dodana 23 minutes later dodam jeszcze ze płynu chłodzącego w zbiorniku wyrównawczych jest na full Czy ten komunikat związany jest z błędem czy brakiem płynu? Edytowane 4 Marca 2017 przez Bknz
przem8 Opublikowano 4 Marca 2017 Opublikowano 4 Marca 2017 Może rozpięła Ci się kostka od zbiorniczka wyrównawczego lub gdzieś przewód przetarty od niej?
Bknz Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) 4 minuty temu, przem8 napisał: Może rozpięła Ci się kostka od zbiorniczka wyrównawczego lub gdzieś przewód przetarty od niej? Dzięki cenna uwaga, przesuwalem zbiorniczek aby mieć lepsze dojście do przewodów domy. Możliwe ze go odiolem i nie zwróciłem uwagi ze nie podłączony. Jutro spr. i dam znać. Edytowane 4 Marca 2017 przez Bknz
Bknz Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Opublikowano 5 Marca 2017 Problem rozwiązany przem8 miałeś rację, nie podłączyłem czujnika od zbiornika wyrownawczego.Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi