Coza Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Dokladnie, oferta aktualna i na pewno sie jakos dogadamy
Daras Opublikowano 22 Grudnia 2007 Opublikowano 22 Grudnia 2007 o prosze. to super szczegóły na gg P.S a ten RNS to co to?
alvaro Opublikowano 22 Grudnia 2007 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Daras P.S a ten RNS to co to? blink ori nawigacja Audi RNS-E
dagon Opublikowano 26 Grudnia 2007 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Hej! Mam podobne pytanie.Nie wiem czy temat nie byl juz poruszany (jesli tak to przepraszam) Dostalem na gwiazdke zmieniarke Blaupunkt CDC A08 i mam okragle gniazdo (moze DIN?) W samochodzie B6 mam Chorusa Grundinga (kaseciak).. nie wiem jak to podlaczyc. a) Czy rozbrajajac deske z radiem bede musial na nowo wpisywac jakies kody do radia (poprzedni wlasciciel auta nie przekazal mi ich) Czy musze znalesc jakis konwerter zeby to podpiac? Nie wiem czy moj CHorus bedzie chcial rozmawiac z ta zmieniarka c) Jestem z Wroclawia, czy ktos moze wie gdzie taka usluge moglby mi ktos wykonac (mam dwie lewe rece do takich rzeczy - zawsze cos polamie) Please Help Zbyszek
alvaro Opublikowano 26 Grudnia 2007 Opublikowano 26 Grudnia 2007 dagon tak potrzebujesz adaptera żeby podłączyć tą zmieniarkę - poszukaj na allegro
Rekomendowane odpowiedzi