Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Napinacz do 1.8 t niby oryginal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego ja brałem u nich ten napinacz osobiście i w wała lecą bo na aukcji wystawiają zdjęcia z kartonem jak z ASO a faktycznie jest zapakowany w zwykły karton i jest tam kpl z firmy SWAG, nie ma żadnych nr oryginału.... Wziałem i tak go bo auto rozebrane niby jeździ, wszystko ok, tylko pytanie ile wytrzyma 

Opublikowano (edytowane)

Kolego zawsze trzeba szukać taniej :) ale nie ma co kupować u ciułaczy na allegro

Bo z ciułaczami z allegro to się różnie wychodzi... :/

Tutaj masz sklepy handlujące ori częściami :

- http://getem.pl/

- http://automor.pl/

Dodatkowo możesz pytać dzik'a z Pro Choice, też ma dostęp do ORI

Edytowane przez cabanmat
Opublikowano

zamawialem z ich sklepu czesci do passata i mojej audi,na dole strony bylo zobacz nasze aukcje allegro,wszedlem i zobaczylem co maja,napinacz mi nie jest potrzebny ale ta cena mnie zaskoczyla wlasnie,jesli nawet jest to SWAG to cena tez ok ale trzeba pisac ze to swag a nie dawac fote z pudelkiem serwisu.

Opublikowano
2 godziny temu, lisekexeter napisał:

zamawialem z ich sklepu czesci do passata i mojej audi,na dole strony bylo zobacz nasze aukcje allegro,wszedlem i zobaczylem co maja,napinacz mi nie jest potrzebny ale ta cena mnie zaskoczyla wlasnie,jesli nawet jest to SWAG to cena tez ok ale trzeba pisac ze to swag a nie dawac fote z pudelkiem serwisu.

Dokładnie. Za Swaga trzeba dać 900zł. Jest pewna firma która "produkuje" takie napinacze i można go kupić za mniej więcej 300zł i ma na sobie nawet nr oryginału. Myślę że to bardziej jest ten sort.

Opublikowano

Wandej a ty z WPN?  teraz tak zerknalem.

2 minuty temu, Wandej napisał:

Dokładnie. Za Swaga trzeba dać 900zł. Jest pewna firma która "produkuje" takie napinacze i można go kupić za mniej więcej 300zł i ma na sobie nawet nr oryginału. Myślę że to bardziej jest ten sort.

Opublikowano
Wandej a ty z WPN?  teraz tak zerknalem.

Tak blisko. 15km w stronę Warszawy ale wpn

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk