wilu8 Opublikowano 13 Marca 2017 Opublikowano 13 Marca 2017 Witam mecze sie już od jakiegoś czasu niby z błachego problemu , Zaczął mi sie pojawiać błąd obrotów koła przedni prawy (zwarcie do masy) wiec sprawa oczywista czujnik wymieniłem Niestety bład pajawia sie dalej taki sam .Sytuacja wyglada tak zapala sie na postoju wystarczy zgasic i zapalić i znika zwykle pojawia sie na zimnym silniku . Nijak nie widze z tym zwiazku . Wiec już pomysły starciłem pacjent seryjne AVF z manualem .
wilu8 Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Opublikowano 13 Marca 2017 No tak tylko gdzie bo nowy czujnik ma wiazkę z kostką łaczoną w nadkolu wiec nie wiem dzie mogła by być przetarta ? Między pompa a kabiną ?
Dev Opublikowano 13 Marca 2017 Opublikowano 13 Marca 2017 1 godzinę temu, wilu8 napisał: No tak tylko gdzie bo nowy czujnik ma wiazkę z kostką łaczoną w nadkolu wiec nie wiem dzie mogła by być przetarta ? Między pompa a kabiną ? Raczej w okolicy koła
wilu8 Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Opublikowano 15 Marca 2017 Stary czujnik pomierzony obwód sprawny cewka działa . Więc zostaje to co w nadkolu i gdzie to dalej idzie? po dechą do sterownika od razu jak sie dobrać , czy te same kolory co w nadkolu są w kostce co na sterowniku . Sytuacja o tyle dziwna ze wyskoczyło nagle nie było nic robione
Rekomendowane odpowiedzi