Kar El Opublikowano 15 Marca 2017 Opublikowano 15 Marca 2017 (edytowane) Witam. chciałem zrobić diagnostykę czujnika g2/g62 podłączyłem interfejs diagnostyczny VIAKEN i dalej postępowałem zgodnie ze wskazówkami z forum i tak z silniku w kanale 007 nic mi się nie wyświetla jest poprostu czysto a powinno podawać temp. paliwa, płynu chłodniczego itp, w liczniku w kanale 003 wyświetlają mi się zupełnie inne wartości niż powinno coś zrobiłem nie tak podczas instalacji vaga czy coś nie tak jest z autem? Uwaga moderatora: uzupełnij poprawnie profil, bo nie wiadomo jakiego auta dotyczy problem itd. Edytowane 16 Marca 2017 przez kamil-vag
kamil-vag Opublikowano 16 Marca 2017 Opublikowano 16 Marca 2017 Nie ładuje Ci etykiet, stąd też brak opisów. masz widzę VAG'a z mojego linku - dobrze przeczytałeś instrukcję ? Po rozpakowaniu paczki jest dokument tekstowy o nazwie: CZYTAĆ PO INSTALACJI. W środku jest coś takiego: "Po instalacji wejdźcie w folder VC ADD i otwórzcie folder Labels. Skopiujcie całą zawartość folderu i wklejcie ją do folderu Labels w głównym katalogu VAG-COM / VCDS Lite. Są to pliki etykiet, opisują grupy pomiarowe sterowników oraz pokazują podpowiedzi w VCDS. Musiałem tak to zrobić, żeby była zmniejszona wielkość paczki."
Kar El Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Opublikowano 16 Marca 2017 Dzięki wielkie kolego, chyba tego akurat nie zrobiłem. Skupilem się na samej instalacji i krakowianiu.Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi