sebamol Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 Witajcie, mam do Was pytanko. Mam dyfuzor na dwa wydechy (po jednej rurze sa stronę, nie dwie:)), nadwozie w kolorze LX7Z i teraz pytanko, czy dyfuzor zrobić na w kolorze srebrnym, żeby się odznaczał. Wydaję mi się, że chyba w ALLRoad-ach tak było. Czekam na opinie...pozdro.
Rob@k Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 U mnie miałem przez chwile srebrny dyfuzor do koloru LY7G, teraz przemalowałem na czarny w macie ( są zdjęcia u mnie w poście) W poprzednim aucie miałem srebrny dyfuzor w czarnym aucie (tak wyszedł z fabryki) więc rzecz gustu.
Awra Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 Tylko jak coś to nie są to srebrne maty L8AU TYTAN L1RR PLATYNA, to jest chyba akurat taki jak no lusterka w s4 Zawartość dodana 2 minutes later A nie, kurcze nie pamiętam już jaki kod miała ta satyna z lusterek ale wygląda najładniej moim zdaniem.
ursus888 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 miałem taki sam dylemat i ten sam kolor co sebamol pójdie w kolor nadwozia zobaczymy
Rekomendowane odpowiedzi