A4-Tomek Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 W dniu 2.12.2017 o 21:07, jolley napisał: Pytanie do użytkowników gumowych dywaników Geyer & Hosaja - sprawdzają się Wam? Nie zużyły się przedwcześnie? Myślę je właśnie nabyć Mam i polecam. Nie śmierdzą i są trwałe. Gościu, który miał obie marki (Petex i G&H) polecał Geyer'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmesiu Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Ja kupiłem tydzień temu Petexy i zero jakiegokolwiek zapachu no kompletnie nic. Także polecam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolley Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Kupiłem g&h jakiś miesiąc temu. Przez tydzień było je trochę czuć. Jednak mimo tego jestem bardzo zadowolony. Pasują idealnie i mają ładny wzór. Kwadraciki petexów średnio mi się podobały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel85 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 33 minuty temu, jolley napisał: Kupiłem g&h jakiś miesiąc temu. Przez tydzień było je trochę czuć. Jednak mimo tego jestem bardzo zadowolony. Pasują idealnie i mają ładny wzór. Kwadraciki petexów średnio mi się podobały Potwierdzam opinie kolegi @jolley przez pierwszy tydzień delikatnie było czuć ale naprawdę delikatnie.Teraz już jest OK i dywaniki G&H pasuja ideał również polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeCabrio Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 (edytowane) Chce kupić dywaniki welurowe do mojego auta, oprócz peteksa i szonka jest jeszcze taka oferta: http://allegro.pl/ekskluzywne-dywaniki-samochodowe-audi-a4-cabrio-i7375287749.html http://allegro.pl/audi-a4-b6-b7-cabrio-2000-2008-dywaniki-welur-lu-i7368603464.html Czy ktoś miał do czynienia z produktami tych firm? Edytowane 9 Czerwca 2018 przez MamDwieDychyNaWache Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryks25 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Kupiłem Petexy z allegro. Idealnie dopasowane, zero smrodu, fajnie się ułożyły. Polecam jakby ktoś szukał na zimę i szukał bezwonnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Polskich producentów też nie śmierdzą . Te co mam to pachną delikatną wanilią i są tańsze od Petexów o 100zł a od oryginałów o 200zł . Trwałość i guma taka sama co Petex. Na lato mam grube welury z logiem audi i obszyte wokoło kolorową nicią już 3 sezon i są okej. Koszt 169zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRADIENT Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 U mnie siedzi zima guma Petex lato welur Petex i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisx Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 szukam dywaników ze stoperami przód i tył do audi a4 cabrio b6 chciałem petexy ale nigdzie nie mogę znaleźć do cabrio. Z tego co wyczytałem z avanta czy sedana nie podejdą są inne.... macie jakieś godne polecenia ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1szewczi90 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Witam, czy ktoś się orientuje czy do bliźniaczego Seata EXEO będą pasowały wycieraczki gumowe oryginalne z A4 B6/B7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid10691 Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Wygląda podobnie . Ja używam Petex w trzech autach i są całkiem Spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi