Osta Opublikowano 25 Marca 2017 Opublikowano 25 Marca 2017 Witam. Jakiej firmy polecacie dywaniki welurowe do A4 B8 Avant? Mam taki kolor wnętrz jak na tym zdjęciu. Jaki kolor dywaników najlepiej by pasował? https://zapodaj.net/40741383708e8.jpg.html
devilosek Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Ja ostatnio kupiłem za 35 zł na allegro dopasowane wyglądają na solidne . Chyba nie ma sensu płacić za oryginalne jest tyle zamienników ładnych na rynkuWysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
strugi997 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Co do dywaników to już troche tego przerabiałem w różnych autach, wiadomo nowe to nowe ale jak kupi się zamiennik to po 2 miesiącach się je już ciężko odkurza, od poprzedniego auta kupuje za max 100 zł używane w bardzo dobrym stanie i są o niebo lepsze niż jakiekolwiek dywaniki, a orientuje się ktoś może ile kosztują nowe w salonie? do audi a4 b8 np?
Krz.1 Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) Ja polecam MAX-DYWANIK. Zamówiłem i są całkiem dobre. Dodatkowo uzyskałem dla forumowiczów ciekawe rabaty (w załączniku). w celu skorzystania z rabatu należy skontaktować się z p. Mateuszem Wojciechowskim pod adresem [email protected] i powołać się na forum A4ki. Krzysztof Zawisza - klub samochodowy Audi - Warszawa-min.pdf Edytowane 16 Lipca 2017 przez Krz.1
Rekomendowane odpowiedzi