DomynyK Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Witam W bagażniku mam jakieś końcówki od przewodów ale niestety nie wiem co to jest :/ Wydaje mi sie że może być to od zmieniarki?? czy coś takiego jak byście mogli pomóc był bym wdzięczny!!! Pierwsza to 1. końcówka jak od anteny z gwintem w środku 2. Jak widać Obie idą w jednej osłonie przewodu więc chyba służą do jednego. Druga też jest okrągła mianowicie wygląda tak
wojtek555 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Druga też jest okrągła mianowicie wygląda tak Ten jest od zmieniarki, np. takiej: http://www.allegro.pl/item524456620_zmieniarka_bose_audi_tt_a3.html
DomynyK Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2009 Net mam taki za***isty i problemy zarazem z wklejeniem [br]Dopisany: 08 Styczeń 2009, 19:35_________________________________________________Tylko ten przewód podłancza zmieniarke czy są jeszcze jakieś??? A pasowała by inna zmieniarka ?? np. http://www.allegro.pl/item522693890_zmieniarka_sd_usb_audi_a3_a4_a6_a8_warszawa_sklep.html a ta pierwsza fota to od czego
DomynyK Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2009 Radio mam Audi Chorus by Grundig Jak coś.
wojtek555 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Tylko ten przewód podłancza zmieniarke czy są jeszcze jakieś??? A pasowała by inna zmieniarka ?? np. ogólnie do radioodtwarzacza podłaczasz taką niebieską kostkę mini-ISO. Zmieniarka która podałeś ma już wyjście na tą kostkę, a to co Ci wystaje w bagażniku to zapewne kabel taki jak tutaj: http://www.allegro.pl/item519778681_kabel_do_zmieniarki_cd_audi_navi_concert_f_vat.html Niebieskie mini-ISO podłaczone jest pod radio, więc jak chcesz zamontować zmieniarkę na USB co podałeś, rozmontowuejsz kabel który masz juz w bagażniku, i podpinasz pod radio bezpośrednio mini-ISO. I masz USB pod ręką, a nie gdzieś w bagażniku [br]Dopisany: 08 Styczeń 2009, 20:02_________________________________________________ Możliwe że to od nawigacji ten wtyk (1) to koncentryk, może być od anteny czy sygnału GPSa
DomynyK Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2009 Wojtek555 zgadza sie taki mam przewód a zmieniarki wcale nie mam zamiaru na usb kupować więc tą co ty podałeś śmiało moge kupić i wszystko będzie ok ??
Młodzik Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Każda zmieniarka BOSE będzie Ci pasować. taka jaką podał Wojtek555 również
Młodzik Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 od zmieniarki BOSE wszystkie zmieniarki BOSE mają takie samo wejście.
DomynyK Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2009 skoro już wiadomo co to za jedna końcówka to teraz powie mi ktoś do czego służy ta druga
Młodzik Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 jesli chodzi o nie to Ci nie pomogę, ale tak z ciekawości to jakie masz tam radyjko bo może to jest wyjście od jakiejś dodatkowej anteny na przykład od RNS czy cos. Ale dokładnie to pojęcia nie mam :mysli:
Bartass_1 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Kolegooo "a może" to od telefonu ??
DomynyK Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2009 możliwe bo w środku autka na podsufitce kolo światła mam kwadracik taki jak jakiś głośnik też nie wiem co to jest A co do radia pisałem wcześniej jakie posiadam ale wątpię by to było od radia
Rekomendowane odpowiedzi