miklaas Opublikowano 29 Marca 2017 Opublikowano 29 Marca 2017 Witam w moim audi nie działa regulacja świateł, silniczki sprawne, brak napięcia na wtyczkach do silniczkach, zamontowany jest taki o to pzrełącznik?? do czego on służy??
Gacek51 Opublikowano 30 Marca 2017 Opublikowano 30 Marca 2017 DRL to światła dzienne,regulacji lamp tu nie widzę,musisz mieć xenon i samoregulacji która nie działa lub coś było mieszane.Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
miklaas Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Opublikowano 30 Marca 2017 aha a jak wsadzę zwykły przełącznik do regulacji to będzie działał??
Gacek51 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 To są całkiem inne systemy regulacji,sprawdz vagiem błędy i sterownik czy działa.Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
miklaas Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Jutro sprawdzę to vagiem ... czyli jak kupie przełącznik do regulacji świateł i podłącze to nie będzie działało?? (jeśli wtyczki są plug and play) a może po prostu ten przełącznik drl jest tylko tak sobie tam wsadzony zeby zasłonić dziurę... W ogóle jak ten drl działa??? bo włączam i nie widzę żadnej reakcji...
Gacek51 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Powiedz najpierw czy masz ori lampy xenon czy H7, jeśli xenon to sprawdź czy masz czujniki na wahaczach lewych przód i tył od samopoziomowania. DRL w B6 to tylko S4 miały z czujnikiem zmierzchu ,dlatego nie działa.Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
miklaas Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Lampy mam zwykle h7,czyli pewnie ten drl tak sobie ktoś porostu wsadził
salamon Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Przy zwykłych lampach powinna być ręczna regulacja zasięgu
miklaas Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Wiesz jak podłączyć ten przełącznik?? Może jakieś info jak się wyciąga stary...
salamon Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Powinna być kostka do podłączenia,może teraz jest wpięta w ten przełącznik od drl .Wyjmij przełącznik świateł a potem wypchniesz drl. Na początek podłączył bym pod komputer i sprawdził błędy,jak dla mnie jest to mocno nie zrozumiałe.Poprzedni właściciel byłby aż tak głupi że wymontował regulacje ,a w jego miejsce wstawił drl ? Coś tu jest nie tak. Zawartość dodana 13 minutes later Moim zdaniem miałeś xenon ,a poprzednik zmienił na zwykłe .Sprawdz błędy w module 55 xenon i 09 Mce Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez salamon
miklaas Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Dzisiaj przyszedł przełącznik do regulacji reflektorów, wyjąłem DRL a wpiołem ten ...wszystko plug and play śmiga, światłą sie regulują...
salamon Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Poprzednik miał duuuuuże poczucie humoru wstawiając ten drl
Rekomendowane odpowiedzi