boberek Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Tomaszu ze ci sie chciąło tyle pisac
tomaszu Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Tomaszu ze ci sie chciąło tyle pisac A bo sie uniesłem..
Azunia Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Tomaszu ze ci sie chciąło tyle pisac A bo sie uniesłem.. wena twórcza go uniosła
Gość sector Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Widzę ,że KLUBOWICZE się rozpisali , "tomaszust" przeszedł sam siebie - ciekawe jak długo myślał nad historyjką - Klubowicze = czyt. klub wzajemnej adoracji - Tematy które pisałem traktujcie pół żartem - pół serio , nie przeżywam aż tak bardzo ,że ktoś mi coś tam . klubowicze nieprzeżywajcie tak ostro to co napisałem . Ogólnie strasznie sztywne tematy macie na tym forum - ( oczywiście jest tzw strefa śmiechu ) , no ale rozumiem - mój humor jest żenujący. Mimo to cieszę się że udało się komuś pośmiać czytając te bzdóry , sam z kilku odpowiedzi miałem ubaw , i oto chodziło. :> Klubowicze nie martwcie się o mnie nie mam kompleksów , ciśnienie w normie - kabel nie muszę ciąć - wystarczy ,że się wyloguję .
qoperek Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 nie wylogowuj się będzie smutno nie no czasem jest dobrze palnąć jakieś głupstwo ale u ciebie to jakoś tak na raz wszystko wyskoczyło i dla nas to za dużo
Yelo Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Klubowicze = czyt. klub wzajemnej adoracji - Tematy które pisałem traktujcie pół żartem - pół serio , nie przeżywam aż tak bardzo ,że ktoś mi coś tam . Więc nie przeżywaj tak bardzo i podejdź do szydery pół żartem - pół serio. A GWA, to już dawne dzieje
tomaszu Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Sector, nad historyjką nie myślałem długo - to był potok myśli. W sumie możnaby ją jeszcze udoskonalić. Cieszę się, że zwróciłeś na to uwagę - czy to znaczy, że podzielasz moje problemy..? A tak serio - dorwałeś tego z Omegi? Nadal stawiasz auto pod klatką? Co z tym linkiem na gg? Co jeszcze jutro wymyślisz? Nie ukrywam, że czekam na kolejny wątek Twojego autorstwa.. Lubię czytać Twoje wątki. Jak to jest, że durne rzeczy są takie fajne?
freon Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 To chyba następny temat do zamknięcia.
Azunia Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 To chyba następny temat do zamknięcia. fakt, poprosimy o zamknięcie, bo zaraz zrobi się tu nieprzyjemnie
Rekomendowane odpowiedzi