słoniu Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Cześć, Jak w temacie mam problem z lewym Bixem, przy procedurze automatycznego poziomowania przy włączeniu świateł, działa mi tylko prawa strona Czy jest jakaś przypadłość/bolączki tych lamp?
iwan92 Opublikowano 20 Maja 2017 Opublikowano 20 Maja 2017 a silniczek działa ? jeśli działa to sprawdź czujnik poziomowania zenona, może jest uszkodzony
iwan92 Opublikowano 22 Maja 2017 Opublikowano 22 Maja 2017 Daj znać czy udalo sie ustalic co bylo przyczyna ☺️
słoniu Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Opublikowano 22 Maja 2017 Miałem mały poślizg, prawdopodobnie jutro zabieram się za wyciągnięcie lampy, to dam znać co tam się działo.
słoniu Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Opublikowano 26 Maja 2017 (edytowane) Więc sytuacja przedstawia się tak, Padł silniczek sterowania odpowiedzialny za poziomowanie lampy, wymiana na sprawny przywróciła wszystko do sprawności. pozdrawiam, PS. Demontaż silniczka wymaga przekręcenia go w lewo a wczezśniej wykręcenie regulacji odbłyśnika (ten z góry) Edytowane 26 Maja 2017 przez słoniu
Rekomendowane odpowiedzi