tomaszu Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Pany, pomocy: Włączam Shut down, a komp uruchamia sie ponownie - ratuje go tylko wyłączenie listwy. Niech mi jakiś magik pomoże.
tomaszu Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2009 Bryniu, ale to nie mój komputer, więc z tym podrzuceniem do ciężko będzie. Może jakiś magik podpowie coś przez internet. BTW szkoda, że Cie nie bedzie na spocie, bo chciałem pogadać o KJSach...
tomaszu Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2009 No cóż, siła wyższa. Pozdrów Ł...
Korzeń Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Wyłącz opcję automatycznego restartu podczas awarii: ja mam winde po angielsku wiec wyglada to tak 'My Computer' -> 'Properties' -> 'Advanced' -> 'Startup & Recovery' -> 'Settings' -> 'System Failure' odznacz 'Automaticlly restart' ('System reboot') Po polskiemu - uruchamianie i odzyskiwanie>ustawienia, Awaria systemu, Uruchom ponownie komputer albo Spróbuj wyłączyć ekran powitalny Panel sterowania, konta uzytkownikow -> odnzacz ekrnn powitalny
ykk Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Wydaje mi sie, ze to nie jest kwestia windowsa.. :gwizdanie: Sproboj przywrocic ustawienia domyslne dla BIOSa
hornet Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Jeżeli chodzi i BIOS ... do rączki książka od płyty głównej i na niej jest zworka restartująca. Spróbuj jeszcze zobaczyć czy przypadkiem jak wyierzesz restart to nie zamknie.... był taki robaczek co zamieniał różnego rodzaju komenty i "przyciski" może udało Ci się go złapać
strzala_123 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 zresetuj bios, w okolicach baterii masz taką zworke o naziw CMOS_CLEAR zewrzyj ją śrubokrętem przez ok 10 sek, powinno pomóc, jeśli nie jakiś trojan, ratunek dobry antywirus lub komenda format C:
tomaszu Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2009 O maaasz, dobra, jutro bedziem próbować. Dzięki za info. :th:
Tomeks Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 wbij śrubokręt pomiędzy płytę główną,a kartę graficzną pod kontem 45' jak nie pomoże wal na PW
jarko Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 wbij śrubokręt pomiędzy płytę główną,a kartę graficzną pod kontem 45' jak nie pomoże wal na PW I zrób foto relację, dla potomnych
tomaszu Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2009 Hmm, to nie mój komputer, więc czy to wbijanie śrubokręta jest na pewno bezpieczne?
Tomeks Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Hmm, to nie mój komputer, więc czy to wbijanie śrubokręta jest na pewno bezpieczne? nie twój komputer kilof ,kilof będzie lepszy
jarko Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Hmm, to nie mój komputer, więc czy to wbijanie śrubokręta jest na pewno bezpieczne? nie twój komputer kilof ,kilof będzie lepszy I pamiętaj żeby komp był włączony
Tomeks Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Hmm, to nie mój komputer, więc czy to wbijanie śrubokręta jest na pewno bezpieczne? nie twój komputer kilof ,kilof będzie lepszy I pamiętaj żeby komp był włączony tak,tak,to bardzo ważne :gwizdanie:
jarko Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Hmm, to nie mój komputer, więc czy to wbijanie śrubokręta jest na pewno bezpieczne? nie twój komputer kilof ,kilof będzie lepszy I pamiętaj żeby komp był włączony tak,tak,to bardzo ważne :gwizdanie: A jak nie pomoże to zaleca się poprawić na monitorze... Musi zadziałać
domjenick Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 ...ja bym robala gasnica halonowa potraktowal...
tomaszu Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2009 Hmm, ok, bedziem próbować...
Johnyjurek Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 jak by wyszło to by siedział na forum haha
tomaszu Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2009 Nie no, jeszcze raz mówię, że to nie dotyczy mojego komputera, więc jeszcze nic nie wyszło. Dziś albo jutro popracujemy nad tym.
Rekomendowane odpowiedzi