rogigor Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Czołem, Mam pytanie o kwestię dokumentów: samochód będzie zarejestrowany w Wrocławiu na mój adres zameldowania. Polisa jednak wystawiona została na dane zamieszkania w Strzelinie - z powodów oczywistych - niższe koszty. Jak to wygląda pod kątem kontroli i papierów - dowód na Wrocław, tablice DW ale adres na kwitu OC podany na Strzelin. Na infolinii wręcz sami to zaproponowali i zapewniali, że nie ma problemu, bo najważniejsze są dane auta (VIN i tablice) Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez rogigor
FLB Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ja mam dowód na ojca jeszcze a ubezpieczenie na siebie i noł problem, także w tym przypadku też powinno być bezproblemowo
nex Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ja jak rejestrowałem to otrzymałem informację że dane w polisie muszą być takie same jak w dowodzie osobistym, czyli stały adres zameldowania. Z tym że płaciłem polisę ac+oc, a czy to ma znaczenie nie wiem. Sam mieszkam w okolicach Krakowa i miałbym tansze ubezpieczenie lecz musiało pozostać na Kraków
rogigor Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Też się dziś dowiadywałem w towarzystwie tym, w którym zaproponowano mi to rozwiązanie. Dane muszą być te same tu i tu. Teoretycznie nie musiałbym tego zgłaszać, ale nie będę januszować. Chciałem 3.0, to zapłacę, trudno.
Jakoob Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ma być tak samo tu i tu. Jak odpukać coś się zacznie dziać, nie będziesz umiał tego bałaganu odkręcić.
nex Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Teraz przecież za 3.0 jest taniej niż za 0.8. im wieksza pojemność tym tańsze ubezpieczenie. Za Matiza musiałem zapłacić 500zl oc, a za passata 930 z oc z nnw i ac
rogigor Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) 12 minut temu, nex napisał: Teraz przecież za 3.0 jest taniej niż za 0.8. im wieksza pojemność tym tańsze ubezpieczenie. Za Matiza musiałem zapłacić 500zl oc, a za passata 930 z oc z nnw i ac A gdzie kupowałeś OC i czy w tym roku? Mi wyszło najtaniej w Link 4 - 1419 zł Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez rogigor
nex Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) Matiz najtaniej liberty - inne firmy minimum 600zl. Passat w Warcie. Z tym że ja mam full zniżki na oc i ac. Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez nex
chrisx Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 dana na polisie mają być takie same jak na dowodzie, mogą wyjść problemu w przypadku szkody bo wtedy są robione zdjęcia dowodu rejestracyjnego.
pablotpl Opublikowano 16 Maja 2017 Opublikowano 16 Maja 2017 dużo Wam wzrosło OC względem poprzedniego roku? mam w AXA i w 08.2016 wyszło mi 489zł, a w tym roku jak robiłem sobie wstępną kalkulacje to 1120zł. Dodam, że auto mam na wieś zarejestrowaną.
Adam :) Opublikowano 16 Maja 2017 Opublikowano 16 Maja 2017 w tamtym roku 720 w tym 901 zł .....Białystok 2 właścicieli zero szkod, pełne zniżki.
Rekomendowane odpowiedzi