enrike2 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Witam mam wyciek płynu z węża idącego do nagrzewnicy w podszybiu wymieniał ktoś już te 2 przewody? Wiecie jak one idą i czy problem jest z wymianą. Pozdrawiam
krzysztof-kosior1 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Kolego Kolego kolego Sprecyzuj... Chodzi o wąż po stronie silnika czy dokłądnie w samej grodzi miedzy silnikiem a szybą czyli obok jakby akumulatora? Daj foto. Wymiana węża od strony silnika to żaden problem. Jakies pól godziny roboty. Popuśc wody z chłodnicy... nie wszystką. Oraz oczyść dobrze króćce i zastosuj dobrej jakości opaski. Po tym odpowietrz układ (!) Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez krzysztof-kosior1
enrike2 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2017 To są te 2 przewody koło aku które idą w dół idzie one właśnie idą? Czy sam dam radę to zrobić od góry? Pozdrawiam
rafal9119 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 tez miałem wyciek ale nie wymieniałem pomogły dwie opaski.
Rekomendowane odpowiedzi