michu93 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Siema! Pewnie ktoś zmieniał - na jakie? jak wrażenia? Wymieniałem rok temu, bo wydech brzęczał, wziąłem jakieś droższe i po roku są sparuszałe, popękane i wydech od nowa zaczyna brzęczeć... Co zakładacie? Ori? Jakieś numery?
robercik123 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Witam. Mam zamiar tez wymienic te wieszaki tłumika. Nie znam ori nr. Te droższe o których piszesz to jakiej firmy brałeś?
robercik123 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 I na niebiesko masz nr części. Ja u siebie musze zmienic nr 6 ze zdiecia.
Tobike Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 (edytowane) Ja wymieniłem wieszaki na bosala i wstawiłem łacznik elastyczny (plecionkę) między pierwszy a drugi tłumik i dopiero po tym pozbyłem się drgań i brzęczenia tłumika końcowego. Edit Poprawka, plecionkę wstawiłem przed pierwszym tłumikiem, na prostym odcinku rury. Edytowane 25 Kwietnia 2017 przez Tobike
Krycha70 Opublikowano 3 Maja 2017 Opublikowano 3 Maja 2017 umnie tez troche brzeczy. podobno z jakiegos golfa lepiej założyć bo są twardsze
icemerc Opublikowano 22 Maja 2017 Opublikowano 22 Maja 2017 Dnia 25.04.2017 o 12:28, Tobike napisał: Ja wymieniłem wieszaki na bosala i wstawiłem łacznik elastyczny (plecionkę) między pierwszy a drugi tłumik i dopiero po tym pozbyłem się drgań i brzęczenia tłumika końcowego. Edit Poprawka, plecionkę wstawiłem przed pierwszym tłumikiem, na prostym odcinku rury. foto mógłbyś pokazać?
Rekomendowane odpowiedzi