dziaba5 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) witam co moze byc przyczyna ze w lewym przednim kole lub jego okolicach przy ruszaniu choc nie zawsze slychac pojedyncze stukniecie? auto sprawdzone na szarpakach zero luzow diagnosta rozklada rece w celu wywolania tego dzwieku lapie samochod za kolo i na biegu pcham go do przodu z calej sily gdy juz stuknie to trzeba pchac w druga strone aby znow wywolac uderzenie co to jest jakies sugestie? dodam ze przy tym uderzeniu czuc stukniecie az na feldze Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez dziaba5
jaguaro Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 zrób film i wrzuć, za mało opisu żeby coś wywnioskować. Chyba ze ktoś miał podobny przypadek to się wypowie. Tapnięte z iPhone
przem8 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) Za takie stuknięcia przy ruszaniu winę może ponosić też przegub zewnętrzny. Kolega w volvo s60 miał taki problem, że przy ruszaniu niezależnie czy na prostych czy skręconych kołach było słychać takie pojedyncze pyknięcie. Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez przem8
dziaba5 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Filmik https://megawrzuta.pl/download/fdcb6641dc73ee7e612bd9d3343f19db.html
przem8 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Kolego miał identyko w volvo i był to przegub jak pisałem wyżej. Jednak w audi niekoniecznie musi być to samo, bo to inna konstrukcja...
jaguaro Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Panowie macie wgląd w ten film bo ja nie mogę odpalić :-(Tapnięte z iPhone
przem8 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 8 minut temu, jaguaro napisał: Panowie macie wgląd w ten film bo ja nie mogę odpalić :-( Tapnięte z iPhone W media player można odpalić np.
jaguaro Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Hm pewnie tak bym zrobił gdybym nie działał z telefonu :-) Tapnięte z iPhone
Rekomendowane odpowiedzi