Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gorzów Wlkp Zlociki i Spociki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tez mozna do szczecina ale chyba najpiertw to musimy sie rozwinac w gw bo nas narazie jest mało trzeba ztworzyc grupe :good::hi:

Opublikowano

Witam, jak się wasza grupka rozwija. Mam ndzieję że tak jak u nas rośnie w siłę.

A to na motywację:

d9b751a45e1809fa.jpg

a3b000f3244b7b02.jpg

Pozdrowienia za Szczecina

• 5 tygodni później...
Opublikowano

ja jestem za :good:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 23:20_________________________________________________ej chłopaki co jest nie ma zlotu co tak zamilkoło ;( :)

Opublikowano
  • Autor

widzisz kolego zamilko jakos sie wszyscy wykruszyli a sam na spotach nie bede stal wyglada na to ze w Gorzowie nie ma fanow :audi: albo nie stac ich na paliwo zeby na spot przyjechac ;(

Opublikowano

Małe pytanko. Czy blachy F7 Kxxxx należą do kogoś "od nas" ?

Opublikowano

Jak by co to Ja zawsze chętny byłem i jestem :cool1: tylko reszta coś.... :gwizdanie:

Opublikowano

na to wyglada a juz tak ciepło sie zrobiło

[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2009, 14:42_________________________________________________chłopaki nie dawac sie chy :)ba nie damy sie szczecinowi

Opublikowano

Zdaje sie,ze do mnie... a czemu? :cool1:

A co do spotow, skoro juz taka pogoda zawitala proponowalbym zmienic miejsce na bardziej otwarte niz garaz askany, chyba ze gorny poziom :)

Opublikowano

Zdaje sie,ze do mnie... a czemu? :cool1:

Nic takiego :) Byłem w piątek w Gorzowie (czerwonym T4) i zdawało mi się, że widziałem klubowe ramki. Nie pamiętam ulicy ale to było obok łaźni. Trąbiłem, darłem się przez CB i zero reakcji :) i dlatego nie byłem pewien czy to "ktoś od nas"

PS

Piękna audiczka :good:

Opublikowano

moze w ta niedziele sie zjedziemy do askany na ostatni pozim czyli na dach hhehe

Opublikowano

Nic takiego :) Byłem w piątek w Gorzowie (czerwonym T4) i zdawało mi się, że widziałem klubowe ramki. Nie pamiętam ulicy ale to było obok łaźni. Trąbiłem, darłem się przez CB i zero reakcji :) i dlatego nie byłem pewien czy to "ktoś od nas"

PS

Piękna audiczka :good:

Hehe ja kolo lazni wylaczam radio, bo mi jakies zaklocenia lapie i mnie wkur... ;)

A trabienia nie slyszalem.

Hehe a szkoda w sumie.

Opublikowano
  • Autor

OOOO widze ze wkoncu sie wszyscy pobudzili z zimowego snu :polew: ja tez sie pisze na zlocik ale na koniec miesiaca bo niemam mnie w kraju

Rafal_69 co sie dzieje ze taka cisza nastala

:notworthy: ja proponuje ustalic termin i miejsce spotkania moze majowka 3 maj bedzie ladna pogoda i akurat dwa tygodnie na organizacje i moze calkowicie zmienimy miejsce spotkan na bulwar nad warta co wy na to kto sie pisze

Opublikowano

Rafal_69 co sie dzieje ze taka cisza nastala

:notworthy: ja proponuje ustalic termin i miejsce spotkania moze majowka 3 maj bedzie ladna pogoda i akurat dwa tygodnie na organizacje i moze calkowicie zmienimy miejsce spotkan na bulwar nad warta co wy na to kto sie pisze

ja zawsze jestem i wszystko śledze co sie tu dzieje :) tylko fakt jest taki, że ostatnio sie mało działo i tu i u nas na na mieście :gwizdanie: ale tak jak powiedziałeś wkońcu może sie wszyscy obudza z zimowego snu i zrobimy coś konkretniejszego :naughty: (jak by co to masz do mnie telefon :cool1:)

co do bulwaru to chyba bedzie najlepsze miejsce :good:

Opublikowano

ja sprubuje paru chłopakó z moixh okolic sciagnac na zlot byo by nas wiecej zobaczymy 3 maja jak to bedzie :):hi:

Opublikowano

heh mnie nie bedzie :/

ma ktos moze vag'a? bo kontrolka airbaga sie wlaczyla, a nie chce mi sie placic 100 zl za podlaczenie do kompa i usuniecie bledow - ostatnio tak naprawione zostalo :)

Opublikowano

Zagadaj do fenix185 on chyba miał vag'a to ci skasuje błedy

Opublikowano

Panowie, jest w Gorzowie jakiś dobry zakład od klimy ? Jakiś polecany, bez szwindli

Potrzebuje napełnić, ewentualnie sprawdzić poprawność działania. Klima się uruchamia ale skuteczność mizerna

Nabijałem ostatnio 1,5 roku temu i może czynnika brakuje

Opublikowano
  • Autor

jacekm- jedz do szanca oni tam robia pelen servis sprawdzaja i nabijaja chyba ze chesz sianka przyoszczedzic to szukaj dalej ale oni nie sa drodzy tak mi sie wydaje niewiem jak jest teraz w okresie letnim

Pietyk - ja mam vag"a i podzialal bym z twoim autkiem za free ale niestety nie ma mnie w polsce siedze w irl. i niewiem kiedy wroce :embarrassed: a chcial bym sie wkoncu na zlocie spotkac panowie

Wiec niewiem co do tego terminu mialem byc w maju ale plany sie ciage zmieniaja wiec moze cos zrobicie bezemnie jak macie juz dobry sklad :good: i ustalony termin powidomcie mnie na GG to zrobie zmiane w temacie i dodam termin tylko ustalcie kiedy chcecie sie spotkac moze jakos ja dotre :kwasny: