vRn Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Witam Przy zakładaniu gwintu trzeba poluzować śruby dolnych wahaczy? Górne dokręciłem na opuszczonym aucie, a jak jest z tymi dolnymi? Wcześniej były amortyzatory 1ba. Pozdrawiam
wesz82 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Gorne jezeli nie wynieniales ich to trzeba bylo tylko mocowanie przelozyc.Tak bynajmniej mi sie wydaje. Co do reszty pytan to sam jestem ciekaw..
rrrudy25 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 wszystkie sróby które trzymają tulejki zatopoione w gumie ,bardziej łopatologicznie tego nie potrafie opisac
wesz82 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zatopione w gumie powiadzasz Nic trza bedzie kogos podlozyc pod zwrotnice bo inaczej kluczem tam sie nie wcisnie.. A Ty masz gwinta w tym nowym dupowozie??? Thx
rrrudy25 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 ta, ciebie tam położe i spuszcze auto na dół KANAŁ Kur....a!!! jeszcze nie odezwij sie bo nr zapodziałemdam ci namiary na to co chciałeś
wesz82 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Wszystko przepijesz Chodzilo mi o gorne wahacze przeciez ja tam lapy nie wcisne a co dopiero klucz. Podlozy sie cos pod zwrotke na dana wysokosc i bedzie to samo. A wiadomo ze dol to z grobu trza robic Zadzwonie jakos na czasie i porozmawiamy jak dwoch prawie normalnych ludzi
Rekomendowane odpowiedzi