Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Jakie felgi do tej A4?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie masz żadnych typów, nic, nawet kilku?

Opublikowano

Ja mam takie przy A6 i przy A4 :tongue4:

Cięzko powiedzieć czy te są ori koleś nie zapodał zdjęć od środka felgi, ale i tak ja wysłałem tego linka jako pokazanie tego wzoru a nie ze kolega ma je kupić :)

Moim zdaniem to tez jedne z najładniejszych felg jakie wypuściło audi ale te też mi się bardzo podobają http://moto.allegro.pl/item523336572_alufelgi_18_audi_vw_z_opoanmi_5x112.html

Opublikowano

Moim zdaniem to tez jedne z najładniejszych felg jakie wypuściło audi ale te też mi się bardzo podobają http://moto.allegro.pl/item523336572_alufelgi_18_audi_vw_z_opoanmi_5x112.html

bardzo fajne fele :good: będą pasowały :wink4:

Opublikowano

Sie ma gust :> ale nie wiem jakie jest zdanie załozyciela tego tematu, nie wiem czy szuka ori felg czy poprostu felg :rolleyes:

Gdybym nie kupił A4 na 17" to na bank kupiłbym te z ostatniego linka od RS6 :good:

Opublikowano

Przeto temu do szprych daleko :mysli:

Opublikowano

Ja wychodze z załozenia ze w B6 nie ma co kombinować z felgami, ori wystarczą np. takie jak zapodałem wyzej, bo to auto na stalówkach juz sie prezentuje a jak juz się założy ori 17" s-line lub 18" od RS6 to nic więcej do szczęscia nie potrzeba :wink4:

Opublikowano

masz jakieś namiary na nie?

Nie ..ale dobrym wyjsciem jest kupic podobny wzór takich felg ..wypolerować ranty i pomalować środek :naughty::kox:

Wyjdzie duuuzo taniej i nie koniecznie gorzej :wink4: Tylko napewno nie rozmiar 17 .. :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

A jaki?

Może jeszcze symulacja z jakimiś chromami? żeby takie listwy srebrne dać na około szyb

Opublikowano

A jaki?

Może jeszcze symulacja z jakimiś chromami? żeby takie listwy srebrne dać na około szyb

Jak dorwe Ps'a to zrobie Ci pare przykładów jak mozna fajnie zrobić potencjalnie dupne używki :wink4:

Idzi lepiej w czern ..czarne dodatki , czarne ramki na grillu ..olej chromowane dodatki :good:[br]Dopisany: Styczeń 11, 2009, 02:02:12 _________________________________________________http://moto.allegro.pl/item522057858_alufelgi_mercedes_vw_audi_5x112_18_felgi_alu.html

Ciekawa fela do Twojego koloru :wink4:

Opublikowano

A jaki?

Jak dorwe Ps'a to zrobie Ci pare przykładów jak mozna fajnie zrobić potencjalnie dupne używki :wink4:

Idzi lepiej w czern ..czarne dodatki , czarne ramki na grillu ..olej chromowane dodatki :good:[br]Dopisany: Styczeń 11, 2009, 02:02:12 _________________________________________________http://moto.allegro.pl/item522057858_alufelgi_mercedes_vw_audi_5x112_18_felgi_alu.html

Ciekawa fela do Twojego koloru :wink4:

o TAK!!! na tych wyglądałby miodnie i cena jak trzeba!! raggaman zauważyłem, że ty zawsze wynajdziesz ciekawą felę :)