pepik Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Po ostatniej aktualizacji messengera nie działa mi ta aplikacja w tel. nokia lumia, mam tam system windows i zastanawiam się czy da się coś zrobić, żeby messenger działał nadal czy raczej szukać innego komunikatora?
udiyane Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Wróć do wcześniejszej , działającej wersji .Coś mi się obiło o uszy, że FB nie będzie już wspierał swoich aplikacji na telefonach Lumia.
pepik Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2017 wcześniejsza działająca wersja przestała działać w moim tel a aktualizacja nie jest możliwa pozostała więc zmiana tel albo komunikatora
cabanmat Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 http://noizz.pl/nauka-i-technologia/facebook-messenger-na-windows-phone-przestanie-dzialac/ckzkfpd Moja mama ma Nokie Lumie i też jej już nie działa.. Czy jest na to jakiś sposób ? - nie wiem :/ Ja zainstalowałem mamie WhatsAppa
talib1990 Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 Niestety era Windows Phone dobiega końca... Nawet moja żonę szlak trafił i jej zamówiłem Xiaomi....Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
cabanmat Opublikowano 11 Maja 2017 Opublikowano 11 Maja 2017 Aktualne nowe Nokie są na Androidzie, Windows Phone umrze śmiercią naturalną
aiwer Opublikowano 11 Maja 2017 Opublikowano 11 Maja 2017 Na ten system nie ma już żadnego wsparcia nawet ze strony Microsoftu - jest bo jest ale coraz więcej aplikacji przestaje działać. Developerzy odpóścili ten system i Tobie też radzę tak zrobić. Ja przesiadłem na się iOS. Teraz moja Lumia służy mi jako modem do internetu mobilnego. Chociaż do tego się nadaje choć nie wiem jak długo hehe
Rekomendowane odpowiedzi