rogigor Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Siemka Mam B6 3.0 która brzmi tak o: Jak zasugerowano mi w innym wątku mam wywalone katy i zostawione puste puchy albo włożone strumienice. Fajnie mruczy ale słychać ten rezonans/brzęczenie. Chciałbym jej nadać bardziej basowy, czysty pomruk. Np taki o: Pytanie zasadnicze: z czym by się to wiązało ? Musiałbym calutki układ wydechowy zmieniać?
kt65c453 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 o tym mniej wiecej też masz temat już przypięty, katalizatory asn
rogigor Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Boże drogi faktycznie. Biorę się za lekturę.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
rogigor Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2017 Hej, troszkę odświeżę temat. U mnie katy są na bank wywalone i mam tam puste puchy/strumienice i najwyraźniej poprawione ecu bo 0 błędów. Teraz pytanie zasadnicze , a w sumie 2: 1) wspawanie tłumików przelotowych w miejsce katów - jakiś konkretnych? 2) Czy po takiej operacji trzeba grzebać znowu w ECU?
Rekomendowane odpowiedzi