TABARO Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Witajcie, Mój problem dotyczy, braku mocy - mianowicie (auto niespecjalnie wkręca się na obroty mimo, iż turbo działa i jest sprawne) po podpięciu komputera ukazał się błąd 17956 (zawór regulacji turbo (tc) otwarty obwód) którego nie da się wykasować - wykluczam zawór 75 czy też gruszkę ponieważ były sprawdzane. Czy ktoś z was zna odpowiedź na mój problem? Uciążliwa jest jazda samochodem z turbo który ciągnie jak wolnossak. Pozdrawiam Radek.
Łukasz13 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Napisz coś więcej co za auto, jaki silnik konkretnie, n75 było podmieniane i nadal był błąd?
Shhaddoww Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Sprawdź czy wtyczka do N75 wpięta jest prawidłowo, albo czy wiązka do zaworka nie jest gdzieś uszkodzona.
TABARO Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Silnik 163 konny kod BFB - tak zawór n75 był wymieniany wiązka również sprawdzana.
Shhaddoww Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zmierz jeszcz rezystancję cewki n75. W sprawnym powinno być 28 ohm
Piotrek_S Opublikowano 16 Grudnia 2017 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Odświeżam temat. U mnie ten sam błąd wystąpił. Wiadomo co było przyczyną?
Rekomendowane odpowiedzi