pnaklicki Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Cześć, zastanawiam się na jaki kolor pomalować zaciski, żeby ładnie pasowały do lakieru macie jakieś pomysły? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
pnaklicki Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Myślałem bardziej nad czerwonym lub czarnym, ale żółty wydaje sie spokoWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
tracer123 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 (edytowane) malowałem w czarny i "smerfny" niebieski. niebieski robi robotę przy czarnych felgach, przy srebrnych czarny fajnie wejdzie. ps. co się stało z buźką tej audi, chyba jest chora. Edytowane 30 Kwietnia 2017 przez tracer123
pnaklicki Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Chora nie jest, jest inna niż wszystkie Felgi planuje kupić nowe czarne z polerowanym rantem, ten niebieski mi trochę nie pasuje, zastanawiam się nad czerwonym, ale jak tak patrzę to ten czarny tez niczego sobieWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
H4mm3R Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Zaciski seryjne? 288? 312? To maluj na czarno lub srebrny żeby za specjalnie się nie wyróżniały. Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi