hejneken Opublikowano 3 Maja 2017 Opublikowano 3 Maja 2017 Witam, mam problem z cieknącą ropą z okolic baku, wczoraj rozebrałem spód i faktycznie bak i wlew jest mokrawy. Oglądnąłem bak jest nienaruszony, żadnych przetarć, bardziej martwi mnie rura wlewu, od niej przy zgięciu zaczyna się robić mokro. Przypuszczam, że puszcza gdzieś spaw w rurze, samą rurę da rade wymienić czy jest nierozbieralna?
kamil-vag Opublikowano 4 Maja 2017 Opublikowano 4 Maja 2017 Etka podaje to jaką jedną część - 8E0201060FC - zbiornik paliwa z niezwężonym króćcem wlewowym 26mm Pewnie jakbyś wymontował, to jakoś dałoby radę to uszczelnić... zespawać itd. Wymontowanie i zamontowanie zbiornika paliwa z podzespołami.pdf Zbiornik paliwa z podzespołami - przegląd podzespołów.pdf
iwan92 Opublikowano 22 Maja 2017 Opublikowano 22 Maja 2017 Kolego daj znać czy udało Ci się usunąć usterkę
hejneken Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Dnia 5/22/2017 o 07:07, iwan92 napisał: Kolego daj znać czy udało Ci się usunąć usterkę Tak, usterka była związana z pompą paliwa w baku, dokładniej pęknięty bolec, gdzie idzie wężyk.
Rekomendowane odpowiedzi