kacperbdg Opublikowano 3 Maja 2017 Opublikowano 3 Maja 2017 (edytowane) Cześć postanowiłem przedstawić w tym temacie moją Audi i dzielić się z wami tym co chce zrobić i tym co już udało mi się zrobić : ) Autko mam bardzo krótko kupiłem je pod koniec marca 2017r. Wcześniejsze samochody: Audi A3 8L 1.8T 99r VW Bora 2.8 VR6 4 motion 01r Skoda Superb 1.8T 04r Na A4 czaiłem sie już zanim kupiłem superba , ale b6/b7 jest strasznie ciężkim tematem tym bardziej w 1.8T . Tego egzemplarza szukałem prawie 2 miesiące i w końcu mama znajomego zdecydowała się na sprzedaż J Brałem samochód bez zastanowienia , ponieważ znam historie tego autka od bardzo dawna . Koniec smęcenia przejdźmy do konkretów. PLANY SILNIK/MECHANIKA -kompletny rozrząd ZROBIONE -wymiana oleju LIQUI MOLY 5W30 i wszystkich filtrów ZROBIONE -TIP -downpipe -wycięcie środkowego tłumika zastąpienie Y pipe -końcowe tłumiki WM R40 fi90 oval -wtryski od BEX’A -program -tylne tarcze+klocki+przewody elastyczne+płyn hamulcowy ZROBIONE -wymiana pęknietych sprężyn tylnych ZROBIONE WNĘTRZE -kierownica 3 ramienna Multifunkcyjna z b8 ZROBIONE -full fis ZROBIONE -tempomat ZROBIONE -2din + duża navi ZROBIONE RNSE +mapy 2017/zmieniarka CD/pl menu -lusterko fotochrom ZROBIONE + zewnętrzne fotochromy -lusterka elektrycznie składane z pilot ZROBIONE -kamera cofania pod rnse ZROBIONE -klimatyzowany schowek ZROBIONE ZMIANY WYGLĄDU ZEWNĘTRZNEGO -zawieszenie gwintowane+sztywne odboje CZEKA NA ZAŁOŻENIE -koła 19” ZROBIONE (Pompei rs6 4x9J +nowe opony Barum 225/35/19) -kodowanie USA ZROBIONE listwy drzwiowe sline ZROBIONE -dokładki progów ZROBIONE -lotka klapy Sline ZROBIONE -środek grilla + ramka rejestracji w kolor auta ZROBIONE -dokładka od Cupry ZROBIONE -tylne światła na ledach z C6 -przednie lampy soczewka +malowanie na czarno ZROBIONE -glinkowanie/polerowanie/wosk Nattsy Blue/QD ZROBIONE -demontaż haka : ) -automatyczne otwieranie klapy tył ZROBIONE Samochód po pierwszym czyszczeniu Samochód na dzien dzisiejszy 03.05.17 Setup zima 2k17/2k18 Edytowane 15 Listopada 2017 przez kacperbdg
cysiek18 Opublikowano 3 Maja 2017 Opublikowano 3 Maja 2017 Fotka mi się nie otwiera Gratulacje zakupu. Sporo już zrobiłeś biorąc pod uwagę że miesiąc temu kupiłeś. Działaj, działaj i niech służy.Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
kacperbdg Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Opublikowano 3 Maja 2017 Teraz, cysiek18 napisał: Fotka mi się nie otwiera Gratulacje zakupu. Sporo już zrobiłeś biorąc pod uwagę że miesiąc temu kupiłeś. Działaj, działaj i niech służy. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Teraz powinny działać ? : )
TOM3K Opublikowano 3 Maja 2017 Opublikowano 3 Maja 2017 Na drugim zdjęciu słońce pięknie pokazało holsy na lakierze
kacperbdg Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Opublikowano 3 Maja 2017 3 minuty temu, TOM3K napisał: Na drugim zdjęciu słońce pięknie pokazało holsy na lakierze To było świeżo po zakupie przed polerka woskiem i qd ;D
kacperbdg Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Opublikowano 5 Maja 2017 Kolejny element układanki siłowniki Krosno od a6 c6 650N plus sprężynki z alledrogo IMG_0757.mp4
jedrekx Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 wpadnij kiedyś na spot jak już w końcu będzie
kacperbdg Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Opublikowano 8 Maja 2017 37 minut temu, jedrekx napisał: wpadnij kiedyś na spot jak już w końcu będzie Wpadnę napewno ;D my już się wgl kiedyś poznaliśmy chyba jak jeszcze nowy miał a4 na parku przemysłowym a Ty chyba a5 śmigałes ?;D
kacperbdg Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Opublikowano 12 Maja 2017 Udało się wcześniej wyrwać z pracy i wpadła konsola 2 din póki co z BNS i popielniczka 1 din wpadnie rnse to zloze juz na popielniczce 2 din ! Póki co yanosik w takim miejscu czy tak zostanie wyjdzie w praniu Jak zawsze każdy nowy mod trzeba było uwieńczyć porządnym myciem
kacperbdg Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) Pora trochę odświeżyć temat wpadło parę nowych gratów: -bezprzewodowa kamera pod rnse -zmieniarka + klimatyzowany schowek cś -środek grilla i ramka tablicy w kolor budy -założone pompei rs6 19x9 z nowymi oponami barum bravouris 3hm 225/35/19 -lusterko fotochrom Póki co audi stoi na seryjnym zawiasie w przyszłym tygodniu wpadnie oświetlanie w boczki drzwi lampki+podświetlane klamki i może wszystko wypełni ledowe wykończenie dekorów . Czekam też na osłonę na silnik , ponieważ moja była pęknięta i bez znaczka audi Do kompletu zamówiłem w aso również osłonę podszybia Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez kacperbdg
kacperbdg Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Gwint już jest sztywne odboje i stalowe nakrętki tez ;D tylko czeka na założenie ;p
WydRos Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Idzie w dobrym kierunku ladnie się już robi : ) gratuluje furki i oby tak dalej z modami ? Te Pompei grafitowe idealnie pasują
kacperbdg Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2017 6 godzin temu, FroS-t napisał: Co kupiłeś ? nowe ta Tesco na jeden sezon zobaczymy jak bd ;D kolega z forum polecał mówił ze nie ma takiego betonu jak w autach bez wielowachacza
kacperbdg Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2017 29 minut temu, WydRos napisał: Idzie w dobrym kierunku ladnie się już robi : ) gratuluje furki i oby tak dalej z modami ? Te Pompei grafitowe idealnie pasują Pomysłów w głowie jest pełno ;D ale nie można wszystkiego na raz bo się za szybko znudzi ;D przechodziłem to przez poprzednie samochody ;p b7 chciałbym nie dłużej ;p
Karasik2 Opublikowano 5 Września 2017 Opublikowano 5 Września 2017 wrzuć proszę więcej zdjęć pompei bo z daleka mało widać
FroS-t Opublikowano 5 Września 2017 Opublikowano 5 Września 2017 9 minut temu, Karasik2 napisał: wrzuć proszę więcej zdjęć pompei bo z daleka mało widać Zobacz sobie w temacie Bruuuma ma tez założone to koło
kacperbdg Opublikowano 5 Września 2017 Autor Opublikowano 5 Września 2017 Karasin napisz na pw meila to ci podeśle . Dzisiaj wpadło podświetlanie kubka i wizytownika na ori częściach i były jakieś pierwsze kroki do podświetlanych dekorów w tygodniu trzeba dopracować żeby nie przebijała góra i do końca lewa strona byka podświetlana .
Rekomendowane odpowiedzi