wsółek Opublikowano 4 Maja 2017 Opublikowano 4 Maja 2017 Witam Panowie którędy puszczaliście wiązkę kamery cofania w avancie ? Jakieś foto
kdawid Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 od kamery w blendzie rejestracji, przez gumową przelotkę w prawym zawiasie tylnej klapy, później na dół za prawym boczkiem bagażnika, pod tylnym siedziskiem na dół na podłogę, pod wykładziną podłogi w kanałach na wiązkę elektryczną do przodu auta w okolice słupka A, po słupku A do góry za schowek i tam mam moduł kamery cofania.
wsółek Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Opublikowano 7 Maja 2017 Ja będę miał radio na androidzie to mam się podłączyć pod światła cofania? Podsufitke musiałeś ściągać ?
Robero321 Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Jak będziesz mieć radio to sobie przeczytasz w instrukcji gdzie masz to podpiąć
kdawid Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 1 godzinę temu, wsółek napisał: Ja będę miał radio na androidzie to mam się podłączyć pod światła cofania? Podsufitke musiałeś ściągać ? Podsufitki nie trzeba ściągać, wystarczy zdemontować osłonę słupka D i osłonę tylna która jest za podsufitką na samym końcu dachu.
wsółek Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Opublikowano 7 Maja 2017 to jest na zatrzaskach czy jak to się demontuje żeby nic nie uszkodzić
kdawid Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 górna na suficie jest na 4 zatrzaskach metalowych, osłona słupka D tez jest na zatrzaskach ale ma tez śrubę w otworze do zaczepiania siatki rolety. Żeby zdjąć osłonę słupka trzeba wcześniej ściągnąć osłonę bagażnika ale to do przeciągnięcia wiązki też musisz zrobić.
Rekomendowane odpowiedzi