JawoR36 Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 Jak je sprzedasz za 500zł to będzie już bardzo fajnie.
puchacz Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Opublikowano 5 Maja 2017 Ale ja chce kupić fotele boczki drzwi podłokietnik
JawoR36 Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 Boczki to zwykłe szare szmaty nie od kompletu, łokieć nie kompletny.
puchacz Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Opublikowano 5 Maja 2017 Boczki są od kompletu w garażu a co jeszcze brakuje?
majkel_majki Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 Podłokietnik nie ma lewej zaślepki śruby. Na te fotele brzydziłbym się siadać, a tym bardziej zapłacić i montować. Za max 400 zł można się zastanowić, tapicerka foteli przednich nadaje się tylko do renowacji.
Trzesio Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 21 godzin temu, puchacz napisał: Ale ja chce kupić fotele boczki drzwi podłokietnik brat ma na sprzedaż, jeśli odbierzesz w lubelskim to myślę że się dogadacie fotele grzane, kanapa, łokieć (urwany uchwyt) boczki i obicie bagażnika
puchacz Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Opublikowano 6 Maja 2017 (edytowane) Ale ja już kupiłem za 2 zeta Fotele kanapa z opisałem deska na tył podłokietnik i boczki drzwi i parw gupot tunel i coś tam Edytowane 6 Maja 2017 przez puchacz
Rekomendowane odpowiedzi