Gibons Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Opublikowano 2 Lipca 2017 1 godzinę temu, marcin_o23 napisał: umiem rozróżnić paski, temat motoryzacji nie jest mi obcy, nie wiem tylko do czego chcecie mnie przekonać??? że auto mega zadbane, wychuchane, ori przebieg ?? skoro poprzedni właściciel nie zmienił paska chociaż przy przebiegu 90tys. było to wskazane to równie dobrze olej też zmieniał przy 60tys bo po co, najlepiej zmieniać pasek ja strzeli, wtedy 100% pewności że nie wymienia na daremno Nie wiem co się tak uczepiłeś tego przebiegu ? ktoś Cię oszukał ? auto zadbane masz rację zresztą auto kupione od klubowicza, który miał je 6 lat i temat jest znany na forum wszystko udokumentowane na papierze i w temacie Rozumiem że Ty w swoim tylko lejesz olej i nic się nie dzieje żadnych awarii więc wszystko przed przyszłym właścicielem Twojego samochodu. Współczuje mu.
Gibons Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Opublikowano 7 Lipca 2017 Przy okazji wymiany paska zrobiłem szybki detaling pod maską i zawiesiłem antykunę żeby już nic tam nie grasowało i nie robiło szkód. I jeszcze jedna fota z dzisiaj na szybko.
krystian3769 Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 Jak by wczoraj z taśmy zeszło Jeszcze słuszny zderzak i będzie kox
Gibons Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Opublikowano 7 Lipca 2017 Oj tam na szybko ogarnięte bo czasu za wiele nie było. Co do zderzaka wpadnie od Esy poliftowy już postanowione + lampy tył polift.
krystian3769 Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 7 godzin temu, Gibons napisał: Oj tam na szybko ogarnięte bo czasu za wiele nie było. Co do zderzaka wpadnie od Esy poliftowy już postanowione + lampy tył polift. Na zdjęciach raczej tego nie widać że na szybko Tył będzie jak należy
Norbas Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 Ładna czystka pod machą się zrobiła Ciekawe czy ten woreczk odstrasza kuny
reikeb Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 12 godzin temu, Gibons napisał: Przy okazji wymiany paska zrobiłem szybki detaling pod maską i zawiesiłem antykunę żeby już nic tam nie grasowało i nie robiło szkód. I jeszcze jedna fota z dzisiaj na szybko. Kawal dobrej roboty To jucz wiem czemu przewody od chłodnicy które wymieniałem w Twojej byłej b8 wyglądały jak by były pogryzione a nie przetarte
Gibons Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Opublikowano 8 Lipca 2017 12 minut temu, reikeb napisał: Kawal dobrej roboty To jucz wiem czemu przewody od chłodnicy które wymieniałem w Twojej byłej b8 wyglądały jak by były pogryzione a nie przetarte Dwa razy stanąłem na drodze przed domem na noc i już coś wlazło bo było pełno sierści i łap odbitych na pokrywie silnika. Na ogródek pewnie nie wchodzą bo psy skutecznie je odstraszają. Podejrzewam że pasek poszedł właśnie przez to bo na jednej części było widać jakby coś nagryzło. Co do tego woreczka ponoć bardzo dobry i się sprawdza. W środku jest właśnie sierść psa i jest to nasączone cytronellą czy czymś takim.
reikeb Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 6 minut temu, Gibons napisał: Dwa razy stanąłem na drodze przed domem na noc i już coś wlazło bo było pełno sierści i łap odbitych na pokrywie silnika. Na ogródek pewnie nie wchodzą bo psy skutecznie je odstraszają. Podejrzewam że pasek poszedł właśnie przez to bo na jednej części było widać jakby coś nagryzło. Co do tego woreczka ponoć bardzo dobry i się sprawdza. W środku jest właśnie sierść psa i jest to nasączone cytronellą czy czymś takim. Skubane gryzonie... Ale najważniejsze że temat ogarnięty
_Andrzej_ Opublikowano 18 Lipca 2017 Opublikowano 18 Lipca 2017 Ale wypucowałeś, szacuneczek. Pięknie się prezentuje
Gibons Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Opublikowano 18 Lipca 2017 23 godziny temu, marcin_o23 napisał: antykuna kupiona gdzieś na necie?? Dostałem od znajomej. Niedaleko mnie produkują te specyfiki. Z tego co wiem od tego miesiąca można to chyba kupić już na allegro i na stacjach benzynowych bo wprowadzili to dopiero co na rynek. Ostatnio w Auto Świat coś tam pisali o tym specyfiku. 10 godzin temu, _Andrzej_ napisał: Ale wypucowałeś, szacuneczek. Pięknie się prezentuje Dzięki
marcin_o23 Opublikowano 18 Lipca 2017 Opublikowano 18 Lipca 2017 szukałem na allegro i nic takiego mi się w oczy nie rzuciło, będę zerkał
Gibons Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Opublikowano 18 Lipca 2017 10 minut temu, marcin_o23 napisał: szukałem na allegro i nic takiego mi się w oczy nie rzuciło, będę zerkał kunagone.pl
Gibons Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Opublikowano 18 Lipca 2017 Dzisiaj jeszcze takie foto ustrzelone
Piotr Czarnojan Opublikowano 18 Lipca 2017 Opublikowano 18 Lipca 2017 Co za wandale Ci tablice zamalowali ?
marcin_o23 Opublikowano 18 Lipca 2017 Opublikowano 18 Lipca 2017 32 minuty temu, Gibons napisał: kunagone.pl dzięki
afroo. Opublikowano 20 Lipca 2017 Opublikowano 20 Lipca 2017 Dnia 7.07.2017 o 22:41, Gibons napisał: Skąd ta fota? Coś nie mogę skojarzyć miejscówki. ; )
Gibons Opublikowano 21 Lipca 2017 Autor Opublikowano 21 Lipca 2017 9 godzin temu, afroo. napisał: Skąd ta fota? Coś nie mogę skojarzyć miejscówki. ; ) Bo to nie na śląsku
zbylus00 Opublikowano 31 Lipca 2017 Opublikowano 31 Lipca 2017 Do wymiany paska ściągałeś pas przedni?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi