reikeb Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Opublikowano 6 Maja 2020 No ja miałem też pecha bo pomylili adres i wysłali na ten z którego robiłem przelew a nie na ten co im podałem w tytule przelewu przez co lotka leżała ponad tydzień na poczcie a wiadomo jak tam traktują paczki i w końcu poprosiłem brata żeby odebrał bo nawet mnie nie poinformowali że wysłali lotkę... Jak ja kupowałem jakoś na początku roku to była opcja z lakierowaniem wiec wziąłem bo było w fajnych pieniądzach a nie sądziłem że może być tak słabo spasowana... Tak to wziął bym w podkładzie... Może akurat ja mam takiego pecha i na taką trafiłem ? Nie wiem... Zobaczymy jak po jakimś czasie będzie wyglądała, jak słabo to jakoś ją oderwę i będę szukał ori.
reikeb Opublikowano 14 Marca 2021 Autor Opublikowano 14 Marca 2021 (edytowane) Siema Ostatnio jakoś bardziej skupiłem się i rezam a3 a b8 zrobiło się seryjnym autem w trasy ale czasami mnie najdzie i cos podziałam Aktualizacja mapy : I bardziej praktyczny mood czyli wleciał dodatkowy plus z alternatora bo nie było 14.4v ładowania , teraz już jest Teraz czekam na wiosnę żeby lato wleciało Pozdrooo ! Edytowane 11 Kwietnia 2021 przez reikeb 1
reikeb Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Siema, może ktoś szuka albo będzie zainteresowany. AUTO IDZIE NA SPRZEDAŻ , ZAINTERESOWANYCH ZAPRASZAM NA PW. Narazie pytam po forach i znajomych a za tydzień wrzucę na otomoto pewnie. Pozdrawiam.
reikeb Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Auto już zmieniło właściciela więc temat do zamknięci Niedługo pochwalę się nowym nabytkiem Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi