marcinpan Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Witam! Przedstawiam mojego Audika w wersji standardowej tzn: -1.9TDI 90KM -2x airbag -elektryczne szyby -klimatronik -szyberdach Oto fotki: Wiem, że na tle samochodów kolegów to moja fura wypada blado, ale dla mnie liczy się niezawodność i funkcjonalność samochodu.
PABLO Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Ładna seria i dużo modów przed Tobą :> Fajne radyjko Clariona
marcinpan Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2009 Z radyjka jestem bardzo zdowolony idelnie komponuje się z deską rozdźielczą i przede wszystkim ma czerwone podświetlenie, a co do zmian i modyfikacji to niestety w najbliższym okresie mam ogromne wydatki na inny cel więc autko musi poczekać.
_Solar_ Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 fajny audik klimatronik i szyber to jest to a co do zmian i modyfikacji to niestety w najbliższym okresie mam ogromne wydatki na inny cel więc autko musi poczekać. to chociaż pochwal sie jakie zmiany bys chciał wprowadzić do swojego autka
marcinpan Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2009 Chciałbym wprowadzić wiele zmian przede wszystkim: alusy, przednie reflektory od S4, kierownica S4,
dsz33 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Ładne autko Planowane zmiany też na + Klamki i lusterka polecam w kolor nadwozia sprawic
Rekomendowane odpowiedzi