Lukasz_mk2 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2017 Dziś w nocy zostawiłem kompa do rozładowania w biosie i zobaczymy czy coś to dało. Ale tak sobie myślę, że jeżeli ta bateria jest rzeczywiście baterią litowo-jonową to jej to raczej nie pomoże, a raczej pogorszy to sprawę, że względu na to że tego typu baterii chyba nie wolno rozładowywać do zera.Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
koloboro Opublikowano 19 Czerwca 2017 Opublikowano 19 Czerwca 2017 nie rozladuje do zera. w baterii jest kontroler ktory odlaczy napiecie w odpowiednim momencie. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Lukasz_mk2 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2017 a więc po rozładowaniu w biosie i ponownym ładowaniu, pojemność baterii jest taka jak była przy pierwszym pomiarze tzn. 5600mAh - co dalej z tym robić, jest sens się bawić w reklamacje??
koloboro Opublikowano 22 Czerwca 2017 Opublikowano 22 Czerwca 2017 jak to jest stabilna pojemność to bym sobie odpuscil reklamację Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi